Torsdag 13 Maj
Stockholm

PL-stjärna i knarkskandal

West Bromwichs anfallare Roman Bednar köpte kokain och cannabis efter ligamatch.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Samtidigt som West Bromwich kämpar för kung och fosterland för att undvika nedflyttning från Premier League festar lagets anfallsstjärna till det på kokain och cannabis.

Den engelska tidningen News of the World publicerade under söndagen bilder tagna i hemlighet då tjecken Roman Bednar köper knark av en langare. Omkring 5 200 kronor fick stjärnan betala för fem gram kokain – något som räcker till ungefär 70 "linor".

– Jaha, och? Det är inte till mig, sa Bednar till tidningens reportrar då de konfronterade honom med bilderna.

Men bara sekunder senare insåg han sitt misstag.

– Jag är körd.

Bednar gjorde upp med langaren i ett sms på väg hem från vinsten över Wigan förra helgen. Något senare körde bilen med leveransen upp utanför anfallarens hus och som om det vore den mest naturliga sak i världen gick Bednar ut på gatan och började deala genom passagerarfönstret på bilen.

Bara tre dagar senare kom en ny leverans till Bednars hem med den här gången fick 26-åringens fästmö sköta förhandlingen eftersom han var på träning inför söndagens minst sagt viktiga match mot Liverpool.

– Jag har haft tre jäkla knarktester på ett år och jag var ren. Jag är ren, säger 26-åringen som lär behöva övertyga sina ledare bättre än så.

Bednar är en omtyckt spelare bland West Brom-fansen. Han kom till klubben förra säsongen och har sedan dess gjort 23 mål i tävlingssammanhang.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela