PL-stjärna i knarkskandal

West Bromwichs anfallare Roman Bednar köpte kokain och cannabis efter ligamatch.


Samtidigt som West Bromwich kämpar för kung och fosterland för att undvika nedflyttning från Premier League festar lagets anfallsstjärna till det på kokain och cannabis.

Den engelska tidningen News of the World publicerade under söndagen bilder tagna i hemlighet då tjecken Roman Bednar köper knark av en langare. Omkring 5 200 kronor fick stjärnan betala för fem gram kokain – något som räcker till ungefär 70 "linor".

– Jaha, och? Det är inte till mig, sa Bednar till tidningens reportrar då de konfronterade honom med bilderna.

Men bara sekunder senare insåg han sitt misstag.

– Jag är körd.

Bednar gjorde upp med langaren i ett sms på väg hem från vinsten över Wigan förra helgen. Något senare körde bilen med leveransen upp utanför anfallarens hus och som om det vore den mest naturliga sak i världen gick Bednar ut på gatan och började deala genom passagerarfönstret på bilen.

Bara tre dagar senare kom en ny leverans till Bednars hem med den här gången fick 26-åringens fästmö sköta förhandlingen eftersom han var på träning inför söndagens minst sagt viktiga match mot Liverpool.

– Jag har haft tre jäkla knarktester på ett år och jag var ren. Jag är ren, säger 26-åringen som lär behöva övertyga sina ledare bättre än så.

Bednar är en omtyckt spelare bland West Brom-fansen. Han kom till klubben förra säsongen och har sedan dess gjort 23 mål i tävlingssammanhang.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.

Norske NHL-stjärnan vill spela VM

1 timme sedan
Norske NHL-stjärnan Mats Zuccarello öppnar för att spela VM.

Friidrotten sågas för OS-prispengar

2 timmar sedan
Friidrottens beslut att betala ut prispengar i OS sågas av de andra förbunden. "Man kan inte och borde inte sätta en prislapp på ett olympiskt guld", säger de sommarolympiska idrottsförbundens organisation i ett uttalande.

Stjärnan riskerar att missa FA-cupsemifinalen

3 timmar sedan
Erling Braut Haaland dras med skadebekymmer och riskerar att missa Manchester Citys FA-cupsemifinal på Wembley på lördagen.

Guide: Allt du behöver veta inför SM-finalerna

idag 15:02
Skellefteå gör sin tionde SM-final i historien – Rögle har tio raka segrar i det här SM-slutspelet. Hamnar SM-guldet i norr eller söder? Här är förutsättningarna inför finalserien som startar på lördagen.