Robinho kräver ursäkt av Pelé

Legendaren antydde att Robinho skulle ha knarkat. Nu hotar Robinho med stämning.


Det var i en radiointervju med den brasilianska stationen Joven Pa som Pelé sade att Robinho och Ronaldo hade knarkat på en officiell tillställning i Sao Paulo.

– Det är orättvist att prata om droger i fotboll på grund av att ett eller två fall, som Robinho och Ronaldo, hade det problemet, sade Pelé.

Men nu slår en riktigt besviken Robinho tillbaka mot sin gamla idol. Manchester Citys stjärna kräver en ursäkt av sin förebild, som numera lär vara en rätt utsuddad sådan, och får han det inte hotar han att slå till riktigt hårt.

– Ett officiellt tillbakatagande från Pelé krävs, om det inte var så att han misstolkades av mediet som publicerade det. Och om Pelé inte träder fram kommer han tvingas handskas med sin olyckliga kommentar inför en domstol, säger en representant för Robinho på dennes hemsida.

– Robinho är arg och besviken på Pelé, som verkar ha glömt vilken stor idol han var och att det verkar som om Pelé måste läsa skvallerpress, eftersom han kommer med sådana felaktiga uttalanden, säger Robinhos representant.

Fler ronder lär följa...

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!