Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Messi förstår sig inte på United

Sport | 20/05/2009 10:44

Hur United ens kan fundera över om de vill behålla Tevez är en gåta för Messi.

Barcelonas superstjärna Lionel Messi fattar inte hur Manchester United tänker. Med en vecka kvar till Champions League-finalen attackerar den lille argentinaren sina motståndare – med anledning av en vän.

Messis landslagskompis Carlos Tévez sitter just nu i förhandlingar med United om en förlängd framtid tillsammans. Men Manchester United velar, och 25-årige Tévez har flera gånger sagt att han troligtvis kommer att lämna klubben.

– Jag har ingen aning om varför Manchester låter min landsman gå när han är talangfull nog att platsa i vilken startelva som helst i världen, säger Messi till The Times.

Carlos Tévez har de senaste två säsongerna varit utlånad till United från West Ham, klubben han kom till från brasilianska Corinthians 2006. Men Sir Alex Ferguson och hans följe har ännu inte fått tummen ur röven och köpt honom permanent, vilket nu kan leda till att de förlorar honom.

Messi själv avvisade samtidigt alla rykten om att han skulle vara på väg att lämna den katalanska storklubben

– Så vitt jag vet vill jag fortsätta med Barca, säger han.

Champions League-finalen mellan Barcelona och Manchester United spelas i RomOlympiastadion kommande onsdag.

Skrivet av: