Messi förstår sig inte på United

Hur United ens kan fundera över om de vill behålla Tevez är en gåta för Messi.


Barcelonas superstjärna Lionel Messi fattar inte hur Manchester United tänker. Med en vecka kvar till Champions League-finalen attackerar den lille argentinaren sina motståndare – med anledning av en vän.

Messis landslagskompis Carlos Tévez sitter just nu i förhandlingar med United om en förlängd framtid tillsammans. Men Manchester United velar, och 25-årige Tévez har flera gånger sagt att han troligtvis kommer att lämna klubben.

– Jag har ingen aning om varför Manchester låter min landsman gå när han är talangfull nog att platsa i vilken startelva som helst i världen, säger Messi till The Times.

Carlos Tévez har de senaste två säsongerna varit utlånad till United från West Ham, klubben han kom till från brasilianska Corinthians 2006. Men Sir Alex Ferguson och hans följe har ännu inte fått tummen ur röven och köpt honom permanent, vilket nu kan leda till att de förlorar honom.

Messi själv avvisade samtidigt alla rykten om att han skulle vara på väg att lämna den katalanska storklubben

– Så vitt jag vet vill jag fortsätta med Barca, säger han.

Champions League-finalen mellan Barcelona och Manchester United spelas i RomOlympiastadion kommande onsdag.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Barcelonas kollaps – utslaget efter röda kort

2 timmar sedan

Superdrama i Dortmund – vidare till semifinal

2 timmar sedan
Vändning åt ena hållet, snabbt svar från det andra. Efter sex mål, och en match som svajade lika mycket som supportrarnas stora flaggor, är Dortmund åter i CL-semifinal efter 4–2, totalt 5–4, mot Atlético Madrid.

Två raka förluster: "Gäller att nollställa"

2 timmar sedan
Efter två raka förluster gäller det att nollställa inför avgörandet, konstaterar Skellefteås lagkapten Jonathan Pudas. Och kanske undvika utvisningsbåset lite mer? Ja, det är ju en jättenyckel så klart, säger han.

Ny Frölundaseger – utjämnat i semifinalen

3 timmar sedan
Skellefteå hade två matchbollar. Men Frölunda har räddat båda. Efter 3–1 i den sjätte semifinalen är det utjämnat i matchserien. Nu avgörs allt i Skellefteå på torsdag. Det går i rätt riktning hela tiden, säger Max Friberg till TV4 Play.

SHL-stjärna har fått hat och hot efter övergång

igår 20:08
Oscar Engsund har mottagit hot och hat efter övergången från Oskarshamn till HV71, berättar 30-åringen i en intervju med Barometern.

Klart: Han tar över som ny tränare i AIK

igår 19:46
Markus Åkerblom blir ny huvudtränare för AIK i hockeyallsvenskan och har skrivit på ett kontrakt över två säsonger. Målet är att ta Solnalaget tillbaka till högstaligan SHL.