Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ronaldo ger sig själv nio i betyg

Sport | 27/01/2009 18:03

Trots en helt brutal fjolårssäsong tror Ronaldo att det finns mer att hämta.

Cristiano Ronaldos säsong 2007/2008 är det inte många som klår. 42 gjorda mål, vinst i Premier League och Champions League samt personligt prisad med Ballon d'Or, "FIFPro award" och "Fifa Player of the year". Vad mer kan man begära?

– Min mål är att alltid bli bättre. Man måste sträva mot det. Försöker man inte så vinner man inget, säger Ronaldo enligt Daily Star.

När portugisen får betygsätta sin egen fjolårssäong väljer han häpnadsväckande nog att bara ge sig själv en nia på en tiogradig skala. De flesta hade ansett det han uppnådde som omöjligt att upprepa. Men inte Unitedstjärnan själv.

– Tio är max och det har jag inte nått än, så jag ger mig själv en nia. Jag hoppas att tian kommer. Jag tror den kommer, säger han.

Så här långt den här säsongen har Ronaldo dock inte visat några tendeser till en tia i betyg. Inledningen av säsongen fick han se från sidlinjen på grund av den fotoperation han tvingades göra efter förra säsongen. Men så länge hans "Red Devils" vinner finns det inget att bekymra sig för.

– Att jag gör mål är inte viktigt så länge laget vinner. Om det sker, då vinner jag också. Jag vet att om jag jobbar hårt och gör saker på rätt sätt kommer min form bli bättre och bättre, så jag oroar mig inte, säger Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldos oslagbara säsong 07/08

Skrivet av: