Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ronaldo spottade mot Savage

Sport | 16/02/2009 08:26

Meningen eller inte? Det frågar man sig angående Ronaldos spottloska mot Savage.

Manchester United vann enkelt mot Derby i gårdagens FA Cup-match med 4-1. Cristiano Ronaldo gjorde sin vana trogen mål, ett snyggt sådant via skallen på hörna. Men The Sun publicerar i dag bilder på något mindre smickrande för den portugisiska hunken.

I samband med en närkamp ses hur Ronaldo drar i väg en riktigt fet, tjock, slemmig spottloska i riktning mot Derbys hetlevrade Robbie Savage. Meningen eller inte? Måltavlan själv hävdar att han inte märkte något, men det betyder ju inte att Uniteds gullunge är oskyldig.

– Inget hände. Om ni har bilder som visar att han gjorde något sådant var det definitivt inget jag lade märke till. Jag har absolut inga problem med honom, säger Robbie Savage enligt The Sun angående Ronaldos misstänkta slemattack.

Eftersom Savage själv anser det hela som ett missförstånd lär ingen påföljd ske. Men bilderna kan skapa en diskussion som Cristiano Ronaldo inte riktigt vill ha.

Derbys coach Nigel Clough är hur som helst full av beundran för Manchester United. Efter att klubblags-VM togs hem i slutet av december tror Clough att United kan ta en full hand. Det kan bli guld i även Premier League, Champions League, FA- och ligacupen i år.

– Om några kan göra det så är det United. De gjorde sju byten i dag men skulle ändå ha gjort fyra mål mot Liverpool, Chelsea, Arsenal eller vilket annat lag som helst när de spelar så där, säger en imponerad Derbytränare.

Ronaldos exflickvän berättar om parets förhållande

Skrivet av: