Cityfanet tatuerade in Kaka

Christopher Atkinson hade lite för bråttom. Tatuerade in Kakas namn på bröstet.


Somliga historier är bara för roliga för att inte lyftas fram. Som den om 25-årige Christopher Atkinson från Manchester.

Atkinson är en inbiten Citysupporter som i samband med klubbens budgivning på hans favoritspelare Kaká blev helt till sig. När City bjöd Milan 100 miljoner pund för brassen blev det för mycket för Atkinson. "Det är så gott som klart", tänkte han och bestämde sig kort och gott för att tatuera in Kakas namn på sitt bröst. Döm av hans förvåning när Milanstjärnan senare avböjde erbjudandet.

– Det har tagit några veckor att se det från den roliga sidan. Jag får åtminstone ett evigt påminnande om hur nära City var att värva honom, säger Atkinson till The Sun.

Men Atkinson sörjer inte allt för mycket. Han har faktiskt lärt sig en läxa av misstaget.

– Jag kommer inte ta bort den (tatueringen). Nästa gång kommer jag avvakta lite, förhoppningsvis för någon som Lionel Messi från Barcelona, säger han.

Den härliga 25-åringen är inte ensam om att ha gjort bort sig. I faktarutorna till höger kan ni läsa om två andra supportrar som för sent insett sina tabbar.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Trio diskas efter skandalen – lät kines vinna

Tragedin i Riyad – succéhästen dog i stallet

1 timme sedan
Amerikanskan Jill Humphrey, 42, firade en av sina största framgångar. Hon hyllade sin häst efter tredjeplatsen i världscupfinalens andra omgång i går kväll. Han gjorde allt för mig. Kort senare kollapsade Chromatic och dog.

Ett ja och två nej till VM-spel

3 timmar sedan
Grundserien i NHL-ishockey är slut och flera svenskars lag är utslagna. Då börjar de svenska stjärnorna lämna VM-besked till Tre Kronor. Ett positivt besked får förbundskapten Sam Hallam från André Burakovsky.

Stark och Nordqvist skuggar täten i majorn

idag 04:06
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel.

Köpte NHL-lag för 10 miljarder – stort intresse

idag 01:52
Flytten av NHL-laget Arizona Coyotes till Salt Lake City kan bli lyckad. Affären på motsvarande 10 miljarder kronor hann knappt avslutas förrän ansökningar om säsongsbiljetter strömmade in. 11 000 av 12 000 platser är redan bokade.

Orken tog slut: "Bittert så klart"

igår 23:20
Sju matcher i kvartsfinalen och lika många i semifinalen. 14 matcher på mindre än en månad blev ett alltför tufft program för Frölunda. Nu väntar semester. Bittert så klart. Vi hade bättre förhoppningar än så men kommer helt enkelt inte upp i nivå i dag, säger backresen Henrik Tömmernes strax efter slutsignalen.