Robinho har Citys fulla stöd

"Inga anklagelser har riktats", skriver klubben i ett pressmedelande.


En redan turbulent månad har blivit ännu värre för Robinho. I går arresterades den brasilianske stjärnan, anklagad för att ha våldtagit en 18-årig kvinna under en fest förra månaden.

25-åringen förnekar dock alla anklagelser. Den förre Real Madrid-spelaren, som har släppts mot borgen, har enligt Globo Exporte talat med Brasiliens förbundskapten, Dunga. Då ska spelaren ha sagt att han är helt oskyldig.

Klubben, som under dessa två dagar inte gett någon kommentar, skriver i ett pressmedelande att de har varit i kontakt och hjälpt både Robinho och Polisen. De konstaterar att båda parterna har klubbens fulla stöd och menar att inga anklagelser har riktats mot spelaren. Uttalandet var dessutom klubbens enda.

Fortsättning lär följa

Magikern Robinho

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Barcelonas kollaps – utslaget efter röda kort

igår 23:10

Superdrama i Dortmund – vidare till semifinal

igår 23:06
Vändning åt ena hållet, snabbt svar från det andra. Efter sex mål, och en match som svajade lika mycket som supportrarnas stora flaggor, är Dortmund åter i CL-semifinal efter 4–2, totalt 5–4, mot Atlético Madrid.

Två raka förluster: "Gäller att nollställa"

igår 22:54
Efter två raka förluster gäller det att nollställa inför avgörandet, konstaterar Skellefteås lagkapten Jonathan Pudas. Och kanske undvika utvisningsbåset lite mer? Ja, det är ju en jättenyckel så klart, säger han.

Ny Frölundaseger – utjämnat i semifinalen

igår 22:02
Skellefteå hade två matchbollar. Men Frölunda har räddat båda. Efter 3–1 i den sjätte semifinalen är det utjämnat i matchserien. Nu avgörs allt i Skellefteå på torsdag. Det går i rätt riktning hela tiden, säger Max Friberg till TV4 Play.

SHL-stjärna har fått hat och hot efter övergång

igår 20:08
Oscar Engsund har mottagit hot och hat efter övergången från Oskarshamn till HV71, berättar 30-åringen i en intervju med Barometern.

Klart: Han tar över som ny tränare i AIK

igår 19:46
Markus Åkerblom blir ny huvudtränare för AIK i hockeyallsvenskan och har skrivit på ett kontrakt över två säsonger. Målet är att ta Solnalaget tillbaka till högstaligan SHL.