Tre spelare förhörs om våldtäkten

Robinhos våldtäktsskandal klarnar när tre fotbollsspelare förhörs.


Enligt uppgift kan engelsk polis komma att förhöra tre Premier League-spelare om våldtäkten mot en tonårsstudent. Två av spelarna uppges komma från Manchester City och den tredje från en annan klubb. Sedan tidigare har Manchester Citys Robinho förhörts om ett överfall på nattklubb Space i Leeds.

Spelarna som tjänar miljoner i veckan hade festat och bränt tusentals kronor på champange. Det är på klubben i Leeds som Robinho ska ha våldtagit den 18-åriga flickan i vip-rummet den 14 januari. Den unga kvinnan polisanmälde händelsen.

– Det verkar som tre till spelare kan tas in som vittnen. Faktiskt så har en redan förhörts. Förundersökningsledningen vill självklart spela med så många poteniella vittnen som möjligt, säger en källa hos polisen till Daily Star.

Men enligt källor i Manchester City tar Robinho lätt på saken.

– Rykten går att undersökningen kommer fortsätta länge till, som måste vara en plåga för Robi. Men han har haft ett leende på läpparna sista tiden. Om det är något som tynger honom, hanterar han det väl, berättar källan till Daily Star.

Även om klubben stöttar sin stjärnspelare så är frågan vad Vivian, 24, Robinhos fru och mamma till deras ett åriga son, tycker om att maken festar med unga flickor.

Watch more Voxant Newsroom videos on AOL Video

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

Mittfältaren anklagas för bettingbrott – igen

1 timme sedan
Sandro Tonali har redan stängts av från all fotboll i tio månader. Nu anklagas Newcastlespelaren på nytt, för 50 bettingbrott under sin korta tid i England.

Hammarby värvar mittback från Bundesliga

2 timmar sedan
Övergångsfönstret stängdes i går, men först nu blir Hammarbys sista värvning officiell.

Larmet: Stor risk att luta sig mot tv-pengar

3 timmar sedan
Många allsvenska klubbar förlitar sig till stor del på tv-pengar som intäkt. Då tornar framtidens tv-avtal upp sig som ett stort orosmoln – risken är att klyftorna i allsvenskan ökar. De mindre klubbarna kommer få det tuffare, säger Carlos Esterling på revisionsföretaget EY.

Bortafacit talar för Häcken: “Skapar känslor”

idag 13:44
1–2-förlust senast, men inför kvällens retur lever hoppet om semifinal i Champions League för Häcken. Vi är inte lika säkra som PSG att de är klara för semifinal, säger tränaren Mak Lind. Årets bortafacit talar för Göteborgslaget.

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

idag 12:50
Han har tolv VM-guld i olika former av bänkpress. Men Eddie Berglund kommer inte få tävla i bänkpress-VM i Texas i år. Svenska styrkelyftförbundet missade nämligen att anmäla medaljkandidaten.