Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Beckham: Frustrerande med matcher i USA

Sport | 28/01/2009 14:03

David Beckham berättar sina innersta känslor för italienska Corriere della Sera.

Han har på kort tid blivit något av en turgubbe i Milan. Milan med David Beckham i laget har ännu inte förlorat. Hans lagkamrater ser honom som lagets talisman och tar honom på rumpan för turens skull. Kärleken verkar vara ömsesidig. Det berättar Beckham själv i en stor intervju med italienska Corriere della Sera.

– Jag har ett kontrakt med Galaxy och jag har stor respekt för den klubben. Men möjligheten att få spela i Milan är något utöver det vanliga... Jag visste att jag skulle ha kul här, men det har gått över alla förväntningar.

Det har sedan det blev klart att engelsmannen flyttar till Milan på lån spekulerats kring hans framtid. Han gör minst sagt sitt bästa för att öka ryktena när han berättar om sina känslor om den överskattade amerikanska ligan.

– Jag måste erkänna att det stundtals är frustrerande för en spelare som är van vid europeiska ligor att spela vissa matcher i MLS. Men jag har rest från stat till stat och stundtals har jag haft nöje även av den erfarenheten.

Milan har tidigare sagt att klubben är villig att betala en övergånssumma för engelsmannen om LA Galaxy är villiga att förhandla.

Skrivet av: