Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

LA Galaxy tål inte Milans flört

Sport | 27/01/2009 16:05

LA Galaxy ryter till mot AC Milan om Beckham.

David Beckham stortrivs i Italien och AC Milan. Och Milan stortrivs med David Beckham i laget. Något som kan låta rent ut sagt trevligt och positivt för fotbollsfans världens över. Men inte för alla.

David Beckhams klubb LA Galaxy står inte ut med kärleksaffären mellan Beckham och Milan längre. Bruce Arena, tränare för LA Galaxy poängterar att det inte är acceptabelt av dom att försöka charma Beckham till att stanna.

LA Galaxy ser till att hålla sina två storstjärnor, Beckham och Landon Donovan, i form genom att låna ut dom till Europa när det inte är säsong i USA.

– Jag säger vad vi har sagt hela tiden. Vi har två utlånade spelare. Lånen slutar den åttonde mars. Vi har aldrig sagt något annat och jag är inte så säker på att det är lämpligt för klubbrepresentanter för de största klubbarna i världen att kommentera det utan att ha kontaktat oss först, sade en förnärmad Bruce Arena enligt goal.com:

Att Bruce Arena inte tänker tolerera Beckhams vänsterprasslande länge till.

– Om jag hade en inlånad spelare i mitt lag skulle jag inte tala om att behålla honom offentligt innan jag hade kontaktat hans klubb.

Skrivet av: