Stjärnorna slogs - totalt haveri i City

Manchester Citys säsong ser allt dystrare ut efter bråket mellan Robinho och Bellamy.


Manchester City må vara världens rikaste klubb, men det är inte en klubb i balans. Inför det oerhört viktiga bortamötet med Liverpool har nu Robinho återigen ställt till det. Den våldtäktsanklagade superstjärnan har hamnat i bråk med nyinköpte problembarnet Craig Bellamy som även han är känd för sitt vilda humör. Den golfsvingande Bellamy sägs vara förbannad över att Robinho behandlas med silkeshandskarna och var noga med att poängtera det på träningen efter förlustmatchen mot Premier league formsvagaste lag, Portsmouth. Bellamy anser bland annat att Robinho är alldeles för lat.

– Bellamy och Robinho började skälla på varandra. Det blev väldigt upprört, Bellamy anklagade Robinho för att inte kämpa tillräckligt, säger brassen Elano till News of the World.

Enligt Elano ska klubben ha haft ett krissamtal för att förmå sin brasseanfallare att kavla upp ärmarna och kämpa för klubbens stora ambitioner. Men Robinho, som nyligen blev gripen för att förhöras om en påstådd våldtäkt, är som vanligt obeveklig.

– Man hade ett möte på träningsanläggningen i måndags för att rensa luften, men Robinho vägrar att prata med Bellamy, säger Elano.

Nu återstår det att se om Robinho och Bellamy bildar anfallspar i måstematchen mot Liverpool på Anfield. Enligt News of the World funderar den pressade managern Mark Hughes att bänka brassen för att lära honom en läxa. Men frågan är om Abu Dhabi-araberna som ägerklubben accepterar att rekordvärvningen inte finns med på plan.

City parkerar inför mötet med Liverpool på nionde plats, hela 31 poäng bakom storebror Manchester United.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!