Zlatan: "Vi får se om jag stannar"

En mycket besviken Zlatan Ibrahimovic talar ut efter förlusten mot Man U.


Det var en iögonfallande besviken Zlatan Ibrahimovic som mötte Nyheter24:s bloggare Ola Wenström för Viasats räkning, direkt efter förlusten mot Manchester United under onsdagskvällen.

– Det går inte min väg helt enkelt. De gör mål, vi gör inte mål, men vi har otur också, stolpe och ribba och allt, säger Zlatan.

Ibras Inter förlorade ganska klart med 2-0 mot ett Man United som var snäppet bättre på det mesta.

– Jag tycker att i första halvleken spelade vi bättre än dem, men sen är det klart att de har fantastiska spelare. Och de har mer rutin att spela i Champions League än vad vi har, säger Zlatan.

När Ola Wenström tog upp att många har tvivlat på Ibrahimovics förmåga att lyckas i just Champions League, kom svaret lika snabbt som irriterat från Interstjärnan.

– Det är många som snackar, och det är ju deras jobb att snacka. Men en spelare kan inte göra allt. Det hänger inte bara på en enda spelare. Det är bara att köra på.

Zlatan visade tydligt sin besvikelse över att åka ut redan i åttondelsfinalen av världens finaste fotbollsturnering.

– Ja, det är en stor besvikelse. Alla vill ju vinna Champions. Mitt enda mål den här säsongen var att vinna Champions. Men vi åker ut mot ett lag som jag tror kommer vinna hela turneringen. Men jag är besviken, det är klart jag är. Det kommer bli svårt att smälta det här. Jag känner mig riktigt besviken. Men det är ny match snart, och det är bara att ta en dag i taget.

När Wenström avslutar intervjun med att fråga Zlatan om han kan stanna i Inter och tro att han kan vinna Champions League dröjer svaret någon sekund för länge, innan Zlatan väldigt besviket svarar:

– Jag vet inte... Vi får se, säger Zlatan Ibrahimovic till Viasat Sport.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nylander mystiskt borta i slutspelet

idag 02:02

Serie A: Inter säkrade titeln i Milanoderbyt

igår 22:48
Frågan var inte om utan när Inter skulle säkra klubbens 20:e ligaseger. Tillfället valdes med utsökt känsla. Hemma på ett fullsatt San Siro mot främsta rivalen Milan. Inter vann med 2–1.

Rögle kvitterar i SM-finalserien – Pudas skadad

igår 21:44
Rögles backbjässe Lian Bichsel såg till att utjämna SM-serien i ishockey med matchens enda mål. För Skellefteå blev det en dubbel förlust. Lagkaptenen Jonathan Pudas kan bli borta resten av finalserien efter en huvudskada.

Golfens dominanter vann igen: "Galna veckor"

igår 21:40
Vem kan stoppa Nelly Korda och Scottie Scheffler? Golfvärldens giganter fortsätter sin totala dominans – och har på kort tid "snuvat" Sverige på två majortitlar.

Kalmars första seger – drömmål av Skrabb

igår 21:16
Kalmar FF är ett vinnande allsvenskt lag igen efter tre inledande förluster. Traditionens makt är uppenbarligen stor. För tredje året i rad vann klubben mot Elfsborg på Borås arena. Den här gången med 2–1 – tack vare Simon Skrabbs drömmål. Den sitter bra, det får man säga, säger matchvinnaren.

Fixade poäng med sena drömträffen

igår 21:14
Topptippade Linköping och Häcken delade på poängen efter att Linköpings Michelle De Jongh fått drömträff i sista minuten i det damallsvenska mötet. Det kändes jävligt bra, säger De Jongh.