Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Zlatan: "Vi får se om jag stannar"

- 12/03/2009, 00:07 -

En mycket besviken Zlatan Ibrahimovic talar ut efter förlusten mot Man U.

Det var en iögonfallande besviken Zlatan Ibrahimovic som mötte Nyheter24:s bloggare Ola Wenström för Viasats räkning, direkt efter förlusten mot Manchester United under onsdagskvällen.

– Det går inte min väg helt enkelt. De gör mål, vi gör inte mål, men vi har otur också, stolpe och ribba och allt, säger Zlatan.

Ibras Inter förlorade ganska klart med 2-0 mot ett Man United som var snäppet bättre på det mesta.

– Jag tycker att i första halvleken spelade vi bättre än dem, men sen är det klart att de har fantastiska spelare. Och de har mer rutin att spela i Champions League än vad vi har, säger Zlatan.

När Ola Wenström tog upp att många har tvivlat på Ibrahimovics förmåga att lyckas i just Champions League, kom svaret lika snabbt som irriterat från Interstjärnan.

– Det är många som snackar, och det är ju deras jobb att snacka. Men en spelare kan inte göra allt. Det hänger inte bara på en enda spelare. Det är bara att köra på.

Zlatan visade tydligt sin besvikelse över att åka ut redan i åttondelsfinalen av världens finaste fotbollsturnering.

– Ja, det är en stor besvikelse. Alla vill ju vinna Champions. Mitt enda mål den här säsongen var att vinna Champions. Men vi åker ut mot ett lag som jag tror kommer vinna hela turneringen. Men jag är besviken, det är klart jag är. Det kommer bli svårt att smälta det här. Jag känner mig riktigt besviken. Men det är ny match snart, och det är bara att ta en dag i taget.

När Wenström avslutar intervjun med att fråga Zlatan om han kan stanna i Inter och tro att han kan vinna Champions League dröjer svaret någon sekund för länge, innan Zlatan väldigt besviket svarar:

– Jag vet inte... Vi får se, säger Zlatan Ibrahimovic till Viasat Sport.

Skrivet av: