Just nu: 3-1 i halvtid

Marcus Berg dubbelmålskytt när Sverige har vänt mot Vitryssland.

Efter en riktig kalldusch när Vitrysslands Sergei Kisylak dundrade in 0-1 i 32:a matchminuten på ett riktigt grymt skott har Sverige lyckats vända matchen. Mycket välförtjänt även med objektiva ögon sett.

Bara tre minuter senare kom kvitteringen när Rasmus Elm sköt strax utanför straffområdet och bollen styrdes genom en misslyckad nickrensing av en vitrysk försvarare rätt in i mål.

Och ytterligare bara fyra minuter senare bjuder Sverige på ett riktigt klassmål när Marcus Berg väggpassar med Emir Bajrami, får tillbaka bollen och drar sig igenom vitryska försvaret på ett snudd på magiskt sätt för att leverera bollen in i nätmaskorna.

Men det tar inte slut där.

Bara två minuter innan pausvilan är det dags för Marcus Berg att visa sina trollkonster igen. Efter en passning från Ola Toivonen sänker Groningen-proffset in 3-1.

Sverige radade upp chanser redan från start, men lyckades först inte få resultat på alla möjligheter. Bland annat missade Emir Bajrami en jättechans i 29:e minuten när han fick lite felstuds i mottagningsögonblicket och inte lyckades placera bollen innanför målstolparna.

Men Marcus Berg och Rasmus Elm redde upp situationen. Än så länge.

En halvlek återstår på Swedbank Stadion i Malmö, som dessvärre inte är fullsatt trots att Sverige premiärspelar U21-EM.