Halvtid: Italien leder

Super-Mario Balotelli gjorde klassmål och visades ut.

Efter en riktigt bra svensk start tog Italien över och kontrade in 1-0 genom superstjärnan Mario Balotelli i 23:e minuten.

Balotelli fintade bort Mikael Lustig och en stillastående Mattias Bjärsmyr för att sedan snyggt vrida in målet bakom en i övrigt storspelande Johan Dahlin i det svenska målet-

Ett riktigt klassmål av Interstjärnan som innan match var tveksam till spel på grund av en lättare stukning i foten från gårdagens träning.

I den 37:e minuten fick dock målskytten lämna planen, men inte på grund av sin skada utan efter att han gjort en ful eftersläng på Pontus Wernbloom som gav Balotelli rött kort.

Sverige har radat upp bra anfall och skapat flera farliga chanser, utan att lyckas få in bollen.

Elfsborgs Emir Bajrami har verkligen vaknat på rätt sida i dag och storspelar på vänsterkanten.

Sverige har redan dragit på sig två stycken varningar.

En andra halvlek med en man mer borde kunna få det att lossna för det blågula U21-landslaget.