Hamrén tänkte säga upp sig - efter en dag

- 13/11/2009, 12:29 -

Trycket blev för hårt på den nye förbundskaptenen.

Det har varit några hektiska veckor för Sveriges nye förbundskapten Erik Hamrén.

Ända sedan Lars-Åke Lagrell besökte honom i Trondheim för två veckor sedan har medias intresse ökat för varje dag.

Nu avslöjar Hamrén att han var nära att säga upp sig - efter bara en dag som förbundskapten.

– Jag har faktiskt funderat på om jag skulle säga upp mig en gång. Det var i torsdags - dagen efter - då var det en enorm mediauppmärksamhet och vart jag än gick i Norge eller Sverige så dök det upp en journalist eller fotograf, säger han i en intervju i radioprogrammet P4 Extra.

– Då tänkte jag: ”ska livet vara så här i fortsättningen, då vet jag inte om jag vill fortsätta det här jobbet”, säger Hamrén i radioprogrammet.

Men Hamrén fick lite sömn och ändrade sig.

– Jag fick sova några timmar och efter det blev jag lite piggare. Det har blivit lite mer normalt, men den torsdagen, den var extrem.

Trots att Hamrén la alla korten på bordet och berättade om situationen med Zlatan Ibrahimovic fick han en hel del kritik. Nu slår han tillbaka.

– Jag blev något överraskad över att jag fick sådan kritik för att jag var ärlig och valde att inte dölja någonting. Andra får bedöma om jag var osmidig eller inte.

– Jag har inte pratat med Zlatan efteråt, nu får han gott om tid att fundera och jag tycker att jag har visat stor respekt för honom, säger han i P4 Extra.

Skrivet av: