Lagkamraten: "Han kommer bli oerhört viktig för sammanhållningen"

- 07/02/2011, 19:53 -
Paulinho under sin tid i Bajen.
1 av 3

Paulinho under sin tid i Bajen.

Jonas Ekströmer / SCANPIX

2 av 3

Andreas L Eriksson/SCANPIX

3 av 3

Henrik Montgomery / SCANPIX

Paulinho är som bekant klar för en comeback i Hammarby och nu går den nye lagkamraten ut och berättar hur viktig brasilianaren kan bli vid sidan av planen och i omklädningsrummet.

STOCKHOLM. Hammarbys väg tillbaka till allsvenskan är påbörjad. Klubbens ägare har budgeterat för en återkomst senast säsongen 2013, då den nya Stockholmsarenan även ska stå klar.

Ett steg i ledet blev dagens stora investering. Paulinho har återvänt till Söderstadion och träningsanläggningen ute i Årsta.

Värvningen av 31-åringen uppskattas av mer eller mindre alla i anknytning till klubben. Mängder med mål ska komma från brasilianarens fötter, men från spelarna i laget hörs i stället andra toner. Toner som påstår att den tidigare Örebrospelaren kan bli en än viktigare värvning vid sidan av planen. Toner som gör klart att Paulinho kan bli oerhört viktig i omklädningsrummet.

"Paulinho är en otroligt viktig person i vår grupp. Han har erfarenhet och är otroligt tävlings och träningsvillig." skriver Rami Shaaban på sin blogg.

Målvakten med erfarenhet från Premier League hävdar att Paulinho alltid kräver allt från sina lagkamrater, att hans personlighet kommer bidra starkt till Bajens lagsammanhållning och att anfallaren mycket väl kan föra Stockholmslaget upp i allsvenskan.

Ett klassiskt mål från Paulinhos fötter: