Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bajen värvar TFF-anfallare

- 23/07/2012, 22:56 -
Mattias Adelstam är klar för Hammarby.
1 av 2

Mattias Adelstam är klar för Hammarby.

Andreas Hillergren/SCANPIX

Han kommer närmast från Trelleborg som han lämnade på grund av att han blev utbuad av sin egen publik.
2 av 2

Han kommer närmast från Trelleborg som han lämnade på grund av att han blev utbuad av sin egen publik.

Andreas Hillergren/SCANPIX

Utbuad i Trelleborg – nu klar för Bajen. "Det känns väldigt inspirerande", säger Hammarbys nyförvärv anfallaren Mattias Adelstam.

STOCKHOLM. När Trelleborg vann med 1–0 hemma mot Ljungskile i Superettan var publiken ändå inte nöjda med anfallaren Mattias Adelstam. 30-åringen fick höra burop av sina dåvarande fans under matchen och publiken applåderade när han blev utbytt. Då gjorde Adelstam klart att han inte ville fortsätta i klubben.
– Det är en stor anledning till att jag nu söker mig vidare. Jag vill ju tycka att det är roligt att spela fotboll och må bra när jag spelar, sa han till Skånskan.se

Nu har seriekonkurrenten Hammarby värvat anfallaren som, när han spelade i Ängelholm, vann skytteligan i Superettan med 19 mål säsongen 2009.
– Mattias är en erfaren forward med dokumenterade målegenskaper i den här serien, säger Hammarby sportchef Gustaf Grauers till den officiella hemsidan.

Adelstam själv är väldigt nöjd över sitt klubbyte.
– Det känns väldigt bra att komma till Hammarby. Som jag ser det är Hammarby en storklubb, en av de allra största i Sverige, så det är väldigt inspirerande att få komma hit och spela, säger han
Hammarby, som i kväll spelade 2–2 mot Jönköping Södra, utesluter inte att det kan komma in fler spelare i laget innan transferfönstret.