Tisdag 22 Jun
Stockholm

Bajen värvar TFF-anfallare

Mattias Adelstam är klar för Hammarby.
1 av 2
Mattias Adelstam är klar för Hammarby. Foto: Andreas Hillergren/SCANPIX
Han kommer närmast från Trelleborg som han lämnade på grund av att han blev utbuad av sin egen publik.
2 av 2
Han kommer närmast från Trelleborg som han lämnade på grund av att han blev utbuad av sin egen publik. Foto: Andreas Hillergren/SCANPIX

Utbuad i Trelleborg – nu klar för Bajen. "Det känns väldigt inspirerande", säger Hammarbys nyförvärv anfallaren Mattias Adelstam.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Mattias Adelstam
Spelade i Ängelholm mellan 2002 och 2009 och gjorde 28 mål på 58 matcher. 
Sedan har han spelat i Trelleborg, bland annat i allsvenskan, och gjort tio mål på 71 matcher.
STOCKHOLM. När Trelleborg vann med 1–0 hemma mot Ljungskile i Superettan var publiken ändå inte nöjda med anfallaren Mattias Adelstam. 30-åringen fick höra burop av sina dåvarande fans under matchen och publiken applåderade när han blev utbytt. Då gjorde Adelstam klart att han inte ville fortsätta i klubben.
– Det är en stor anledning till att jag nu söker mig vidare. Jag vill ju tycka att det är roligt att spela fotboll och må bra när jag spelar, sa han till Skånskan.se

Nu har seriekonkurrenten Hammarby värvat anfallaren som, när han spelade i Ängelholm, vann skytteligan i Superettan med 19 mål säsongen 2009.
– Mattias är en erfaren forward med dokumenterade målegenskaper i den här serien, säger Hammarby sportchef Gustaf Grauers till den officiella hemsidan.

Adelstam själv är väldigt nöjd över sitt klubbyte.
– Det känns väldigt bra att komma till Hammarby. Som jag ser det är Hammarby en storklubb, en av de allra största i Sverige, så det är väldigt inspirerande att få komma hit och spela, säger han
Hammarby, som i kväll spelade 2–2 mot Jönköping Södra, utesluter inte att det kan komma in fler spelare i laget innan transferfönstret.
Kommentera
Kopiera länk
Dela