Henrik Larsson kan lämna Landskrona BOIS när säsongen är slut.
1 av 3
Henrik Larsson kan lämna Landskrona BOIS när säsongen är slut. - Foto: SCANPIX SWEDEN
Även tränarkollegan Hans Eklund (till höger) har brutit sitt kontrakt med laget.
2 av 3
Även tränarkollegan Hans Eklund (till höger) har brutit sitt kontrakt med laget. - Foto: SCANPIX SWEDEN
Henrik Larsson tog över som tränare i Landskrona 2009.
3 av 3
Henrik Larsson tog över som tränare i Landskrona 2009. - Foto: SCANPIX SWEDEN

Henke river kontraktet

Henrik Larsson säger upp sitt kontrakt med Landskrona BOIS. Och den gamla landslagsstjärnan är nu osäker på sin framtid som tränare.


Inte gjort mål på fem matcher

Landskrona BoIS: 0
IFK Värnamo: 1

Varbergs BoIS: 3
Landskrona BoIS: 0

Ljungskile SK: 2
Landskrona BoIS: 0

Landskrona BoIS: 0
Degerfors IF: 0

Hammarby: 0
Landskrona BoIS: 0

Landskrona BoIS: 2
Falkenbergs FF: 1

STOCKHOLM. Efter de tunga förlusterna mot Ljungskile, Varberg och Värnamo har Henrik Larsson beslutat att säga upp kontraktet som tränare för Landskrona. Tränarkollegan Hans Eklund river även han sitt kontrakt med klubben.

— Vi har ett kontrakt som vi har sagt upp och vi får se hur det blir med en fortsättning. Det där får vi ta när säsongen är över, precis som vi gjort de andra åren, säger Larsson till Helsingborgs Dagblad.

Slutför sitt uppdrag

Landskrona BOIS som senast spelade Allsvensk fotboll 2005, jobbar nu hårt för att säkra ett nytt kontrakt i Superettan. Med sex omgångar kvar ligger laget sju poäng ifrån kvalplatsen till division 1.

Larsson kommer att slutföra sitt uppdrag den här säsongen, men efter den här säsongen är det osäkert om hur han kommer att göra.

— Det har jag inte bestämt än. Vi har varit här i tre år, men ärligt talat vet jag inte, säger Henrik Larsson till Helsingborgs Dagblad.

/
/
/
Senaste nytt

Guide: Vasaloppets 100-årsjubileum

Kramer till VM-semi på nytt årsbästa

Medeldistanslöparen Andreas Kramers fick en fin start på inomhus-VM i friidrott i Glasgow. 26-åringen tvingades visserligen pinna på lite extra i slutet av försöken på 800 meter för att knipa en av två direktplatser till semifinal. Men Kramer hade koll på läget och blev tvåa på nytt årsbästa, 1.46,21.

Topplopp av Elvira Öberg – tvåa i "Kollen"

Skidskytten Elvira Öberg gick snabbt i spåret och sköt fullt i de två avslutande skyttena i distanstävlingen i Holmenkollen i Oslo.

Svenskorna långt från VM-medalj: "Frustrerande"

Det blev inga svenska framgångar i finalen i kulstötning i inne-VM i friidrott i Glasgow. Varken Fanny Roos och Axelina Johansson var nära att ta medalj.

Guide: Allt du behöver veta inför F1-premiären

Formel 1 är tillbaka för en ny säsong. Kan någon stoppa Max Verstappens jakt på fjärde raka världsmästerskapstitel? Här är allt du behöver veta inför helgens premiär.

Salmings VM-konkurrent svårt skadad: "Skandal faktiskt"

1 timme sedan
Medaljfavoriten María Vicente föll ihop i höjdhoppet i damernas femkamp i inne-VM i Glasgow. Då tog det lång tid innan stjärnan fick hjälp. Det är en skandal faktiskt. Det kan förlänga rehabiliteringen med veckor eller månader, säger förbundskaptenen Kajsa Bergqvist till Aftonbladet.