Här går Bajen-huliganer till attack

Fem personer har gripits efter skandalscenerna på Tele2 Arena. Här kan ni se videomaterial från läktarbråket.


Videomaterial ska fälla huliganerna

Fem personer greps efter kaoset på Tele2 Arena. Nu hoppas polisen att videomaterial från arenan ska fälla de skyldiga huliganerna.

– Vi hoppas att filmmaterialet från arenan och annat ska kunna göra att vi kan gripa fler som var inblandade, säger Stockholmspolisens presstalesman Lars Byström till SVT

Det var under torsdagens match mellan Hammarby och Gais i superettan som ett fyrtiotal Hammarby-anhängare tog sig över till sektionen ovanför Gais-klacken och kastade stolar, burkar och flaskor på göteborgarna.

Matchen, som Hammarby till slut vann med 3–1, avbröts i 45 minuter innan den återupptogs.

"Våra supportrar blöder"

Gais sportchef Jonas Lundén var rasande på att man beslutade att matchen skulle spelas vidare efteråt.

– Våra supportrar blöder och har fått bomber eller smällare eller vad fan det kallas på sig. Är inte det nog för att bryta en match blir jag ledsen, säger han enligt Aftonbladet.

"Fått höra om attacken redan innan matchen"

Redan innan avspark drabbades Bajen- och Gais-anhängare samman vid tre tillfällen utanför arenan. Lundén berättar att han då ska ha blivit informerad om att den här attacken skulle ske under matchen. 

– Jag säger till dem på m­ötet att vi redan före matchen hört att Hammarbys fans ska bryta matchen, men de svarar bara med att de inte hört det. Otroligt, säger han till Aftonbladet.

Här är bilder från kaoset på Tele2 Arena


/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

SHL-stjärna har fått hat och hot efter övergång

1 timme sedan

Klart: Han tar över som ny tränare i AIK

1 timme sedan
Markus Åkerblom blir ny huvudtränare för AIK i hockeyallsvenskan och har skrivit på ett kontrakt över två säsonger. Målet är att ta Solnalaget tillbaka till högstaligan SHL.

Hälsan stoppar Kinhult – missar majorn

2 timmar sedan
Frida Kinhult har visat fin form på sistone, men nu missar hon veckans majortävling i Texas.

Nadal dominant i comebacken: "Betyder mycket"

2 timmar sedan
Rafael Nadal vann övertygande i comebacken. Efter drygt tre månaders skadeuppehåll besegrade han italienaren Flavio Cobolli med 2–0 i set i första omgången av Barcelonas ATP-turnering. Att kunna vara med och tävla betyder mycket, säger han.

Stjärnans OS-plan – revansch i Paris

2 timmar sedan
Revansch. Det är vad Jim Gottfridsson tänker på när han pratar om OS i Paris – och handbollsstjärnan anser att känslan är en styrka. Det tror jag talar för oss, säger han.

Klart: Nordiska dueller i Paris-OS

3 timmar sedan
Värdnationen Frankrike valde grupp B. Därmed hamnade Sverige i A – tillsammans med bland andra Norge och Danmark. Paris-OS fylls därmed av nordiska dueller.