Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Dunga: "Största utmaningen i mitt liv"

- 14/06/2010, 19:46 -
1 av 2

Scanpix

2 av 2

Scanpix

Carlos Dunga har redan vunnit VM som spelare. Nu ska han upprepa bedriften som förbundskapten för Brasilien.- Det är den största utmaningen i mitt liv, säger Dunga.

SYDAFRIKA. På tisdag gör Brasilien entré i VM när man tar sig an outsidern Nordkorea. Carlos Dunga gör då sin första VM-match som förbundskapten och han medger att det finns fjärilar i magen.

- Det är den största utmaningen i mitt liv, men det viktigaste är att sova bra på natten och samtidigt veta att man fattade rätt beslut, säger Dunga på dagens presskonferens.

Nordkorea lär få det grymt tufft mot Brasilien i morgon, men Dunga planerar att se till så att ingen underskattning smyger sig in i sitt lags omklädningsrum.

- Nordkorea har kvalat in till VM, de har spelat matcher och vunnit. Det finns bara en framtid; inte historia när det kommer till fotboll. Nu finns Nordkorea här och då måste vi vänja oss, förklarar Dunga.

Dunga har suttit på brassarnas tränarpost i snart fyra år, men har trots vinster i både Copa America och Confederations Cup kritiserats kraftigt. I dag fick han nog och gick till attack mot de undrande journalisterna.

- Ni attackerar mig från morgon till kväll och om jag inte svarar så säger ni att jag gått över gränsen, dundrar Dunga och fortsätter:

- Ni kanske inte tycker om mina svar, men ni kritiserar mig 24 timmar om dagen, jag får bara chansen att kritisera er för en sekund.

Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Skeppargatan 65
114 59 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24