Brynäs segrade i toppmötet – Noel Nordh hjälte

AIK tog emot Brynäs i söndagens toppmöte i Hockeyallsvenskan. Och det slutade med seger för bortalaget Brynäs, som besegrade AIK med 4-2 (0-1, 2-1, 2-0).

Med fyra omgångar kvar är AIK på tredje plats i tabellen, och Brynäs leder serien.

I och med detta har Brynäs hela sex raka segrar i Hockeyallsvenskan.

AIK tog ledningen efter sex minuters spel, genom Oskar Magnusson på pass av Zion Nybeck och Alfred Barklund. Efter 11.04 i andra perioden slog Alfred Barklund till, på pass av Richard Gynge och Filip Windlert och gjorde 2-0.

Brynäs Anton Rödin gjorde 2-1 efter 15.31 framspelad av Greg Scott och Miks Indrasis.

Anton Rödin gjorde dessutom 2-2 efter 19.00 på pass av Miks Indrasis och Karlis Cukste.

I tredje perioden gjorde Brynäs 2-3 efter 8.14 genom Noel Nordh. Och med bara 22 sekunder kvar satte Tyler Vesel avgörande 2-4.