Malmös femte raka torsk - krisen total

Storsatsande Malmö kommer allt längre från en plats i kvalserien.


Storsatsande Malmö kommer allt längre från en plats i vårens kvalserie. På söndagen föll Malmö hemma mot Oskarshamn med 2-3 - lagets femte raka nederlag i hockeyallsvenskan - efter två mål av bortalagets Nicklas Jadeland.

Förlusten innebär att Malmö, som visserligen har spelat färre matcher än konkurrenterna, är tia i tabellen och har hela 15 poäng upp till kvalseriestrecket och sex poäng upp till den sjunde och sista playoffplatsen som för närvarande innehas av Björklöven.

Övriga resultat: AIK-Växjö 4-1, Almtuna-Borås 3-2, Bofors-Björklöven 4-3 (efter förlängning), Huddinge-Mora 0-5, Nybro-Västerås 1-4.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Mittfältaren anklagas för bettingbrott – igen

Hammarby värvar mittback från Bundesliga

1 timme sedan
Övergångsfönstret stängdes i går, men först nu blir Hammarbys sista värvning officiell.

Larmet: Stor risk att luta sig mot tv-pengar

1 timme sedan
Många allsvenska klubbar förlitar sig till stor del på tv-pengar som intäkt. Då tornar framtidens tv-avtal upp sig som ett stort orosmoln – risken är att klyftorna i allsvenskan ökar. De mindre klubbarna kommer få det tuffare, säger Carlos Esterling på revisionsföretaget EY.

Bortafacit talar för Häcken: “Skapar känslor”

2 timmar sedan
1–2-förlust senast, men inför kvällens retur lever hoppet om semifinal i Champions League för Häcken. Vi är inte lika säkra som PSG att de är klara för semifinal, säger tränaren Mak Lind. Årets bortafacit talar för Göteborgslaget.

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

3 timmar sedan
Han har tolv VM-guld i olika former av bänkpress. Men Eddie Berglund kommer inte få tävla i bänkpress-VM i Texas i år. Svenska styrkelyftförbundet missade nämligen att anmäla medaljkandidaten.

Stjärnan: Ta utebliven mens på större allvar

3 timmar sedan
Efter ett oväntat svagt resultat i OS-tremilen 2022 började skidstjärnan Ebba Andersson leta fel. Var det kanske konstigt att hon inte fått mens på länge? Är menstruationen utebliven eller oregelbunden är det ett tecken på någonting, säger hon till Aftonbladet.