Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Han blir ny sportchef i Leksand

- 13/04/2010, 21:16 -

BILDBYRÅN

Leksand gör sig inte bara av med Leif Strömberg. Man gör även om i staben runt laget. Andreas Johansson, som avslutade spelarkarriären i klubben, blir lagets nya sportchef. - Jag kan varken bekräfta eller dementera någonting på den frågan. Vi får bara se vad som händer, sen får du göra din egen tolkning på det, säger Andreas Johansson till mrmadhawk.se.

LEKSAND.Här är dagens hockeybomb. Patric Kjellberg får inte fortsätta som värvningsansvarig i Leksand.

Han ersätts av tidigare stjärnspelaren Andreas Johansson, som ju avslutade karriären snöpligt i klubben och klev av sin enda match i klubben med en skada.

Det är mrmadhawk.se som via tillförlitliga källor avslöjar bomben. Men ingen inblandad väljer att bekräfta det. Ännu.

- Jag tänker inte kommentera någonting om den biten, du får vänta till i nästa vecka då vi tänker presentera vår nya sportsliga organisation med tränare och sportchef, säger Leksands styrelseordförande Bertil Daniels till superbloggen.

Andreas Johansson själv väljer att hänvisa till att han har ett kontrakt med Viasat till 1 januari 2011, men förklarar därefter att det kan brytas.

På frågan om han blir ny sportchef i Leksand svarar han:

- Jag kan varken bekräfta eller dementera någonting på den frågan. Vi får bara se vad som händer, sen får du göra din egen tolkning på det.

Bloggen skriver även att Leksand försöker göra sig av med finländarna Jussi Pesonen och Antti Hulkkonen, som skrev på för även nästa säsong när man kom till klubben.

Även Jean-Luc Grand-Pierre, som man förlängde kontraktet med under säsongen, ska man enligt obekräftade uppgifter vilja göra sig av med.

Hockeysverige.se