- Foto: BILDBYRÅN

Han blir ny sportchef i Leksand

Leksand gör sig inte bara av med Leif Strömberg. Man gör även om i staben runt laget. Andreas Johansson, som avslutade spelarkarriären i klubben, blir lagets nya sportchef. - Jag kan varken bekräfta eller dementera någonting på den frågan. Vi får bara se vad som händer, sen får du göra din egen tolkning på det, säger Andreas Johansson till mrmadhawk.se.


LEKSAND.Här är dagens hockeybomb. Patric Kjellberg får inte fortsätta som värvningsansvarig i Leksand.

Han ersätts av tidigare stjärnspelaren Andreas Johansson, som ju avslutade karriären snöpligt i klubben och klev av sin enda match i klubben med en skada.

Det är mrmadhawk.se som via tillförlitliga källor avslöjar bomben. Men ingen inblandad väljer att bekräfta det. Ännu.

- Jag tänker inte kommentera någonting om den biten, du får vänta till i nästa vecka då vi tänker presentera vår nya sportsliga organisation med tränare och sportchef, säger Leksands styrelseordförande Bertil Daniels till superbloggen.

Andreas Johansson själv väljer att hänvisa till att han har ett kontrakt med Viasat till 1 januari 2011, men förklarar därefter att det kan brytas.

På frågan om han blir ny sportchef i Leksand svarar han:

- Jag kan varken bekräfta eller dementera någonting på den frågan. Vi får bara se vad som händer, sen får du göra din egen tolkning på det.

Bloggen skriver även att Leksand försöker göra sig av med finländarna Jussi Pesonen och Antti Hulkkonen, som skrev på för även nästa säsong när man kom till klubben.

Även Jean-Luc Grand-Pierre, som man förlängde kontraktet med under säsongen, ska man enligt obekräftade uppgifter vilja göra sig av med.

Hockeysverige.se

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

1 timme sedan
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

1 timme sedan
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.

Norske NHL-stjärnan vill spela VM

1 timme sedan
Norske NHL-stjärnan Mats Zuccarello öppnar för att spela VM.

Friidrotten sågas för OS-prispengar

3 timmar sedan
Friidrottens beslut att betala ut prispengar i OS sågas av de andra förbunden. "Man kan inte och borde inte sätta en prislapp på ett olympiskt guld", säger de sommarolympiska idrottsförbundens organisation i ett uttalande.

Stjärnan riskerar att missa FA-cupsemifinalen

idag 16:48
Erling Braut Haaland dras med skadebekymmer och riskerar att missa Manchester Citys FA-cupsemifinal på Wembley på lördagen.