Jon Knuts förlänger med Leksand. På bilden har han just gjort 4-2-målet mot Brynäs-målvakten Jacob Markström i J20-finalen.
Jon Knuts förlänger med Leksand. På bilden har han just gjort 4-2-målet mot Brynäs-målvakten Jacob Markström i J20-finalen. - Foto: BILDBYRÅN

Jättetalang stannar i Leksand

Leksands stjärnskott, Jon Knuts, blir kvar i Leksand. Den 19-årige spelaren har skrivit ett nytt kontrakt som sträcker sig över två år.


LEKSAND. Han sköt J20-guldet till Leksand med två mål på Jacob Markström. Nu får Jon Knuts sin belöning. På tisdagen skrev Leksand ett tvåårskontrakt med 19-åringen.

"Han beskrivs som en hårt arbetande, skridskostark spelare med stort hjärta som ger allt för laget i alla lägen", skriver klubben i ett pressmeddelande.

Jon Knuts gjorde 24 poäng (9+15) på 38 matcher i J20 SuperElit och hann med att göra två assist på tre division 1-matcher med Borlänge. Han representerade även det svenska U19-landslaget vid tre tillfällen och svarade då för två mål och en assist.

Sedan tidigare har Erik Hanses, som vaktade de svenska mästarnas kasse, fått A-lagskontrakt med Leksand. En annan spelare ur laget, forwarden Johan Björklund, har tilldelats ett try-out-kontrakt.

Hockeysverige.se

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!