Torsdag 11 Aug
Stockholm

Jättetalang stannar i Leksand

Jon Knuts förlänger med Leksand. På bilden har han just gjort 4-2-målet mot Brynäs-målvakten Jacob Markström i J20-finalen.
Jon Knuts förlänger med Leksand. På bilden har han just gjort 4-2-målet mot Brynäs-målvakten Jacob Markström i J20-finalen. Foto: BILDBYRÅN

Leksands stjärnskott, Jon Knuts, blir kvar i Leksand. Den 19-årige spelaren har skrivit ett nytt kontrakt som sträcker sig över två år.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

LEKSAND. Han sköt J20-guldet till Leksand med två mål på Jacob Markström. Nu får Jon Knuts sin belöning. På tisdagen skrev Leksand ett tvåårskontrakt med 19-åringen.

"Han beskrivs som en hårt arbetande, skridskostark spelare med stort hjärta som ger allt för laget i alla lägen", skriver klubben i ett pressmeddelande.

Jon Knuts gjorde 24 poäng (9+15) på 38 matcher i J20 SuperElit och hann med att göra två assist på tre division 1-matcher med Borlänge. Han representerade även det svenska U19-landslaget vid tre tillfällen och svarade då för två mål och en assist.

Sedan tidigare har Erik Hanses, som vaktade de svenska mästarnas kasse, fått A-lagskontrakt med Leksand. En annan spelare ur laget, forwarden Johan Björklund, har tilldelats ett try-out-kontrakt.

Hockeysverige.se

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Kyrgios skalp – besegrade världsettan

Publicerades: 2 timmar sedan

Benzema frälste Real Madrid i supercupen

Publicerades: 3 timmar sedan

Sverige vann krampaktigt: En vinst är en vinst

Publicerades: 3 timmar sedan

Tummen upp – snyggt svenskt slut i VM-dressyren

Publicerades: igår 22:17

McIlory: "En bra dag för PGA-touren"

Publicerades: igår 22:03

Brasilien vägrar spela uppskjutna matchen

Publicerades: igår 21:26

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.