Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Timråback kan lånas ut till premiären

Fredrik kan lånas ut till hockeyallsvenska laget Sundsvall.

Fredrik kan lånas ut till hockeyallsvenska laget Sundsvall.

Janerik Henriksson / SCANPIX

Sport | 15/09/2010 18:08

Fredrik Sonntag kan nu lånas ut till skadadedrabbade Sundsvall, vilket innebär att 23-åringen inte får spela i Elitserien under denna säsong.

SUNDSVALL. Idag börjar allsvenskan för Sundsvall. Man tar emot Almtuna hemma i Gärdehov, och det med vissa skadebekymmer. Lagkaptenen Daniel Olsson är fortsatt gipsad sedan SCA Cupen och lånet från Skellefteå, Petter Emanuelsson missar kvällens match. Sundsvall kan dock få förstärkning från Timrå. Eventuellt lånas backen Fredrik Sonntag ut för kvällens match.

- Det kan bli så att Sonntag spelar med oss, men jag vet inte just nu. Det kan bli klart under matchdagen, så vi får se. Det beror ju lite på vad Timrå vill också, säger Sundsvalls tränare Per Djoos till Dagbladet.

Den 23-årige backen som kom till Timrå från Södertälje inför förra säsongen fick se sin säsong till större delen spolierad på grund av skador. Det blev endast 22 matcher i grundserien och fyra matcher i slutspelet för backen bördig från Nynäshamn.

Hockeysverige.se