Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Veteranbacken skadad direkt

Backen skadade sig i premiären.

Backen skadade sig i premiären.

Bilbyrån

Sport | 17/09/2010 19:47

Backbjässen skadade sig i premiären, blir borta en längre tid.

En period hann han spela i premiären mot Troja-Ljungby. Sedan skadade Christoffer Norgren en ljumske. Nu kan Örebros rutinerade nyförvärv tvingas till en operation.

- Det brände till i ena ljumsken, och det var bara att kliva av. Risken annars hade varit att förvärra skadan, säger den tidigare Skellefteåkaptenen till Nerikes Allehanda.

35-åringen har haft liknande problem med sin andra ljumske tidigare. Den gången åtgärdades problemet enkelt med ett kirurgiskt ingrepp.

- Jag hade haft problem en längre tid, och blev opererad i Linköping av Janne Ekstrand. En vecka senare var det läkt och jag kunde börja träna. Sedan dess har det varit lugnt, säger Christoffer Norgren.

- Jag ska få skadan undersökt så snart som möjligt, och om operation är bästa lösningen så hoppas jag få den gjord omgående. Jag vill inte spela en hel säsong halvskadad eller på sprutor, det fungerar inte.

Hockeysverige.se