Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Moras hot: "Kan plocka in en riktig slagskämpe"

Patric Wener hotar med att ta in en slagskämpe.
1 av 1

Patric Wener hotar med att ta in en slagskämpe.

SCANPIX SWEDEN AB

Sport | 06/09/2012 08:53

Moras Patric Wener var rasande efter onsdagens träningsmatch mot Västerås. Tränaren anklagar laget för att spela fult: "Fortsätter det så här kommer vi plocka in en riktig slagskämpe i laget så får vi se om de vågar hålla på".

 VÄSTERÅS. Moras tränare Patric Wener var inte bara missnöjd med onsdagens 4-3-förlust – han var fullkomligen rasande över Västerås sätt att spela hockey. Han påstår att han blev tvungen att plocka av tre backar "av säkerhetsskäl".

– Dessutom får Tom Nilsson en ful tackling så han blöder från huvudet. Jag är förvånad över att det är så fult spel som det är i Sverige, säger Wener till moraik.se. 

Nu hotar han med att plocka in en "polis".

– Kan inte domarna skydda våra talanger måste vi själva ta tag i det. Fortsätter det så här kommer vi plocka in en riktig slagskämpe i laget så får vi se om de vågar hålla på! Både jag och Mark har goda kontakter, säger Wener.