Fyra AIK-stjärnor – med Patric Blomdahl i spetsen – viker ut sig i kommande Solo.
1 av 4
Fyra AIK-stjärnor – med Patric Blomdahl i spetsen – viker ut sig i kommande Solo. - Foto: Faksimil/Solo
JVM-stjärnan Joakim Nordström kastar också kläderna.
2 av 4
JVM-stjärnan Joakim Nordström kastar också kläderna. - Foto: Stig-Ake Jonsson / SCANPIX
Så även Fredrik Carlsson.
3 av 4
Så även Fredrik Carlsson. - Foto: SCANPIX
Liksom David Lillieström-Karlsson.
4 av 4
Liksom David Lillieström-Karlsson. - Foto: SCANPIX

Här viker AIK-stjärnorna ut sig

Lättklädda idrottarna gör alltid succé. I nästa nummer av Solo har fyra AIK-stjärnor valt att visa naken hud – med bara underkläderna som skyler de ädlaste delarna.


STOCKHOLM. Att kasta kläderna och vika ut sig har länge varit ett knep för idrottare i stort för att locka intresse till sporten. Förra veckan var det allsvenska Kristianstad som gjorde det när de lekte Baywatch. Den här veckan är det AIK i elitserien som står för utviket. Patric Blomdahl, David Lillieström-Karlsson, Fredrik Carlsson och Joakim Nordström kastar alla kläderna och skyler sig själva endast med underkläder i nästa nummer av magasinet Solo som Nyheter24 har fått tagit del av. 

Passande nog för AIK spelar laget i kväll match mot HV71 hemma på Hovet. Inriktningen för kvällen? Klubben marknadsför matchen som en tjejkväll med en lite mer "kvinnlig touch" där kvinnor ska bjudas på "välkomstbubbel, caesarwrap och exklusivt försnack med kvällens värdar Agneta Sjödin och exproffset Daniel Rudslätt".

Kan bara sluta i succé, eller hur?

AIK
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

1 timme sedan
Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52
Häckens Champions League-resa har varit imponerande. Men nu är den över. Paris Saint-Germain vann returmötet i Paris med 3–0 och är vidare till semifinal med sammanlagt 5–1. Vi var inte riktigt nära i dag, säger mittfältaren Filippa Curmark till SVT.

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

igår 21:48
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

igår 21:16
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.