Onsdag 1 Dec
Stockholm

"Kan bli payback på det här"

Malmö Redhawks Tomas Kollar fick en stor överrraskning när han kom till omklädningsrummet innan träningen i torsdags.
1 av 3
Malmö Redhawks Tomas Kollar fick en stor överrraskning när han kom till omklädningsrummet innan träningen i torsdags. Foto: Faksimil/Instagram
"Man får väl igen nu", säger han.
2 av 3
"Man får väl igen nu", säger han. Foto: NILS JAKOBSSON / BILDBYRÅN
Nu vill han igen: "Jag har några idéer som jag hoppas kunna få tid och rum att förverkliga".
3 av 3
Nu vill han igen: "Jag har några idéer som jag hoppas kunna få tid och rum att förverkliga". Foto: Nils Jakobsson / BILDBYRÅN

När Malmö Redhawks Tomas Kollar kom till träningen under torsdagen fick han sig en stor överraskning – ett av hans omklädningsrumslåda hade nämligen blivit omgjord till en blomlåda.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

MALMÖ. Practical jokes är många gånger förknippat med lagidrott. Glenn Hysén var till exempel under sin tid i IFK Göteborg på 80-talet känd för att klippa sönder sina lagkamraters kalsonger. 

Hockeyallsvenskans Tomas Kollar i Malmö Redhawks är av de som tycker det är roligt med practical jokes. Därför var han inte särskilt förvånad när han själv blev utsatt för ett practical joke av någon eller några klubbkamrater.

– Jo, jag har väl haft några practical jokes tidigare här och det får man väl igen nu, säger Kollar till Nyheter24

Det gärningsmännen eller gärningsmännen har gjort är att fylla hans omklädningsrumslåda med blomjord och fyra blommor. Kollar har sina aningar om vem eller vilka det kan vara men det vill han inte berätta – eftersom han själv filar på en hämndaktion.

– Jag undersöker fortfarande vilka det är faktiskt. Jag har mina misstänkta men det vill jag inte avslöja. Det kan komma en payback på det här.

Vad kan det bli för payback då?

– Jag har några idéer som jag hoppas kunna få tid och rum att förverkliga. Men vad vill jag inte säga.

Kollar tycker att förövarna var påhittiga i sitt practical joke – men tyvärr kunde han inte låta blommorna vara kvar i omklädningsrummet.

– Nej, de har vi, eller Håkan (Karlsson, materialare i Malmö), tagit ut. Jag måste ju använda lådan.

Mycket talar för att det sista inte är sagt i den här historien. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela