En sådan här telefon får man när man gå och se Marcus Sörensen i Djurgården när de spelar match.
1 av 2
En sådan här telefon får man när man gå och se Marcus Sörensen i Djurgården när de spelar match. - Foto: Faksimil / Youtube / Scanpix
Djurgården har börjar säsongen lite knackigt.
2 av 2
Djurgården har börjar säsongen lite knackigt. - Foto: Bildbyrån

Gå på Djurgårdsmatch – få en gammal telefon

Gå på match och få en Samsungtelefon. Det konceptet kör Djurgården med på fredag. Det handlar dock inte om någon ny smartphone – utan om en äldre variant.
– Vi hoppas locka publik med det här, säger Jesper Björck, publikansvarig i Dif.


På fredag möter Djurgården serieledarna Karlskrona hemma i Hockeyallsvenskan. Om du har biljett till matchen så får du nu en gratis Samsungtelefon.

– Alla med en biljett får en telefon som de kan hämta ut i helgen i en Phonehouse affär. Vi ser det här som en grej att locka extra publik, säger Jesper Björck, publikansvarig i Djurgården, till Nyheter24.

"Perfekt extratelefon"

Men den som tror att man får en ny och fin smartphone kan sluta drömma. Det handlar om äldre modeller som Samsung E1150 och Samsung E1200. Äldre telefoner som var moderna för ett antal år sedan.

– Men vi ser det som en perfekt extratelefon och jag skulle själv gärna vilja ha en. Man kan ge den till sina barn i julklapp eller liknande.

Men tror ni verkligen att folk vill ha en sådan här gammal telefon i det moderna samhället?

– Det hoppas vi att folk vill, men om man inte vill ha den så är det bara att låta bli och då har man ju i alla fall varit på matchen, säger Björck.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ny Frölundaseger – utjämnat i semifinalen

SHL-stjärna har fått hat och hot efter övergång

2 timmar sedan
Oscar Engsund har mottagit hot och hat efter övergången från Oskarshamn till HV71, berättar 30-åringen i en intervju med Barometern.

Klart: Han tar över som ny tränare i AIK

2 timmar sedan
Markus Åkerblom blir ny huvudtränare för AIK i hockeyallsvenskan och har skrivit på ett kontrakt över två säsonger. Målet är att ta Solnalaget tillbaka till högstaligan SHL.

Hälsan stoppar Kinhult – missar majorn

3 timmar sedan
Frida Kinhult har visat fin form på sistone, men nu missar hon veckans majortävling i Texas.

Nadal dominant i comebacken: "Betyder mycket"

3 timmar sedan
Rafael Nadal vann övertygande i comebacken. Efter drygt tre månaders skadeuppehåll besegrade han italienaren Flavio Cobolli med 2–0 i set i första omgången av Barcelonas ATP-turnering. Att kunna vara med och tävla betyder mycket, säger han.

Stjärnans OS-plan – revansch i Paris

idag 18:14
Revansch. Det är vad Jim Gottfridsson tänker på när han pratar om OS i Paris – och handbollsstjärnan anser att känslan är en styrka. Det tror jag talar för oss, säger han.