Malmö rustar inför nyårsspurten

Lånar tre spelare för två av årets sista matcher.


Skadedrabbade Malmö Redhawks rustar upp inför nyårsspurten. Nu står det klart att klubben lånar tre elitseriespelare. Tomas Larsson från Skellefteå samt Martin Johansson och Jens Skålberg, båda Färjestad kommer att förstärka pågarna i veckans matcher mot Almtuna och AIK.

– Dealen är två matcher, men man kan hoppas att någon av dem blir kvar längre, säger Peo Larsson, sportchef i Malmö Redhawks.

Enligt Sydsvenskan finns chansen att Färjestadspelarna blir kvar hela säsongen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brynäs lycka – det händer nu

Brynäs glädjekväll – tillbaka i SHL

Efter exakt 13 månader är Brynäs tillbaka i SHL. Doldisen Oliver Tärnström, 21, sköt två mål när Brynäs besegrade Djurgården på bortaplan med 3–1. Och den klassiska klubben från Gävle är tillbaka efter 4–0 i matcher i finalserien.

Lamt Tre Kronor förlorade mot Finland

1 timme sedan
Tre Kronor var alldeles för tamt i första perioden och Finland kunde därmed göra två matchavgörande mål i det tredje mötet av fyra. Vi kommer inte in i närkampsspelet och var långsamma, säger förbundskaptenen Sam Hallam.

Publikfest i Partille – men Sävehof utan chans

2 timmar sedan
Sävehof var chanslöst i den första kvartsfinalen mot landslagsstjärnan Jim Gottfridsson och hans kompisar i Flensburg-Handewitt. Den tyska storklubben vann med 41–30 och lär knappast gå bort sig i returen i nästa vecka.

Ytterligare 1,5 miljarder till gymnastikläkarens offer

3 timmar sedan
FBI:s misslyckande gör att den amerikanska staten nu får betala motsvarande 1,5 miljarder kronor sammanlagt till ett hundratal offer för gymnastikläkaren Larry Nassars övergrepp.

Ryska fäktare nobbar OS-kval

idag 16:56
Det blir inga ryska fäktare i OS i Paris. Ryssarna bojkottar kvalen till OS.