Stefan Selakovic har dragit på sig flest gula kort i Allsvenskan så här långt med åtta varningar. Han har trots det inte fått något rött kort.– Man tar och håller käften för man vill ju inte lämna planen, säger Stefan Selakovic till Nyheter24.
Efter en mycket stark säsongsinledning förlorade IFK Göteborg årets första match i måndags mot AIK. – Känslan i veckan har varit hemsk, säger John Alvbåge.
Samtidigt som allsvenskan är i full gång spelas det fotboll på den absoluta toppnivån. Det är dags för Champions League-semifinaler och för Nyheter24 berättar fem allsvenska spelare vilka de tror tar hem bucklan i år.
En gillar tacos, den andra bråkar för att han förlorar och en annan klagar på gräsmattor. Här är de största töntarna i Allsvenskan.
26 Maj 2011, 20:58
Skadorna duggade tätt på Örjans Vall när Tobias Hysén gick upp i skytteligaledning.
8 Aug 2010, 20:01
Stefan Selakovic stod för allt när IFK Göteborg körde över BK Häcken med hela 5-1.
5 Aug 2010, 17:09
Det är inte så mycket som talar för IFK Göteborg inför kvällens svåra returdrabbning med AZ Alkmaar. Men än har inte Stefan Selakovic gett upp drömmarna om avancemang.– Klart att vi har chanser, säger mittfältaren till Nyheter24.
19 Maj 2010, 21:48
Efter en jobbig period bröt IFK Göteborg i dag den 321 minuter långa måltorkan i mötet med Väsby United i svenska cupen. Blåvitt vann också matchen och är vidare till nästa omgång.
3 Maj 2010, 20:59
Ragnar Sigurdsson nickade in ledningsmålet i bortamatchen mot Mjällby, men domaren dömde felaktigt bort det. Varken Göteborg eller Mjällby mäktade sedan med ett segermål, och man delade därmed på poängen.