Måndag 19 Apr
Stockholm

Flashback med Glasman | 13/1

DJs på Stockholm Classics fest. Foto: Linn Stålberg
1 av 13
DJs på Stockholm Classics fest. Foto: Linn Stålberg. Foto:
Limpan bjuder till hos Stockholm Classic. Foto: Linn Stålberg.
2 av 13
Limpan bjuder till hos Stockholm Classic. Foto: Linn Stålberg. Foto:
Glad (?) punkare (?) hos Stockholm Classic. Foto: Linn Stålberg
3 av 13
Glad (?) punkare (?) hos Stockholm Classic. Foto: Linn Stålberg. Foto:
Quetzala och Jasminda Blanco på Stockholm Classic. Foto: Linn Stålberg
4 av 13
Quetzala och Jasminda Blanco på Stockholm Classic. Foto: Linn Stålberg. Foto:
Robins mage på Stockholms Classic. Foto: Linn Stålberg
5 av 13
Robins mage på Stockholms Classic. Foto: Linn Stålberg. Foto:
Fabriona Andersson blir törstig under transportsträckan mellan Stockholm Classic och Elles-galans inofficiella efterfest. Foto: Linn Stålberg
6 av 13
Fabriona Andersson blir törstig under transportsträckan mellan Stockholm Classic och Elles-galans inofficiella efterfest. Foto: Linn Stålberg. Foto:
Fabriona bjuds upp. Foto: Linn Stålberg
7 av 13
Fabriona bjuds upp. Foto: Linn Stålberg. Foto:
Linn Stålberg spexar. Foto: Oklart.
8 av 13
Linn Stålberg spexar. Foto: Oklart. Foto:
Peppad taxiresa. Foto: Linn Stålberg
9 av 13
Peppad taxiresa. Foto: Linn Stålberg. Foto:
Ida Rislöw, Daniel Glasman och Parisa Amiri. På Elles-galans inofficiella efterfest. Foto: Linn Stålberg
10 av 13
Ida Rislöw, Daniel Glasman och Parisa Amiri. På Elles-galans inofficiella efterfest. Foto: Linn Stålberg. Foto:
Viktor Tell höll stilen på Elles-galans inofficiella efterfest. Foto: Linn Stålberg
11 av 13
Viktor Tell höll stilen på Elles-galans inofficiella efterfest. Foto: Linn Stålberg. Foto:
Mini Macklin Mini-Macklinar sig på Elles-galans inofficiella efterfest. . Foto: Linn Stålberg
12 av 13
Mini Macklin Mini-Macklinar sig på Elles-galans inofficiella efterfest. . Foto: Linn Stålberg. Foto:
Rebecca Simonsson, alltid vacker, alltid med monumentalt swag. På Elles-galans inofficiella efterfest. Foto: Linn Stålberg
13 av 13
Rebecca Simonsson, alltid vacker, alltid med monumentalt swag. På Elles-galans inofficiella efterfest. Foto: Linn Stålberg. Foto:

FLASHBACK. Daniel Glasman berättar om sin fredag den trettonde. Och namedroppar duktigt. Som sig bör.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Läs mer
Daniel Glasman

Ålder: 29

Bor: På Lilla Essingen

Gör: Lever på gamla meriter från Handelshögskolan, diverse creddiga jobb, är klubbredaktör på Tête-à-tête, driver kommunikationsbyrån Dirty Butterfly, går kurs i judendom och syns på alla stadens klubbar. Samtidigt.

Fredagen den 13:e blev kväll och natt och till slut även en lördagsmorgon, och oturen uteblev helt till förmån för en helt galen och schizofren kväll som innehöll hela fint-till-fult-skalan, ifrån Josef Fritzl och Castillo de Gredos via slippery nipples till ryggskador och modefest med vodkajärn för tretti spänn.

Det hela började med en liten tête-à-tête på Stockholm Classic Tattoo, vi behöver inte gå in på det närmare men det serverades en veritabel buffé av episkt ljummen Norrlands Guld på burk, årgångsvinet Castillo de Gredos i både rött och vitt och tatueringar på fredagen den 13:e-tema. Tête-à-Têtes fotograf Linn Stålberg peppades av Linn-Stålbergs-bror-Stålberg och passade på skaffa sin första tatuering, under Erik "Lilla Prinsen" Lööfs stadiga nålar. Förutom Erik var även hans fru Kajsa Mellgren på plats, systrarna Quetzala och Jasminda Blanco tatuerade sig inte den här gången men njöt av Gredos i plastmuggar, Mårten Persson var sugen på en Bajentatuering men nappade inte på en human centipede eller ens ett foster i en burk, Jens Persson stod med en Norrlands i handen och var sig själv för en stund, ett sig själv som sedan ett besök här tidigare på dagen inkluderade någon form av kyrka som blödde och vars rötter bildade 666 i jorden. Fabriona Andersson dök upp efter det, och det var Tête-à-Têtes signal för att gå vidare.

Vi kom dock inte längre än Blecktornskällaren på hörnet, och att döma av kvittot vi vecklade upp på morgonen efter drack vi bara stor stark? Till varierande priser? Nä, vi högg in på flera korgar med pommes och bea, alldeles för många slippery nipple (Sambuca/Bailey's såklart), och åtminstone omkring en famn med öl att döma av Fabrionas järngrepp. Ölgrepp. Vilket som.

Sedan valsades det bokstavligt talat vidare, omkull på backen och in i en taxi som tog mig själv, Jazzi Blanco, Linn och Fabriona vidare till den Inofficiella Efterfesten Till Ellegalan på Skyddsrummet, i regi av modets kungliga festleverantör Saurabh Sinha. Han hade styrt så att Carlsberg, Fireball och Kanon Vodka boxades om uppmärksamheten i min mun, jag tror att det blev oavgjort i antal träffar dom fick in, men Kanon vann på poäng. Cola Light var också där men kastade in handduken på en gång när dom såg denna line-up av tungviktare. Salvatore Scappini och Salvatore Scappinis Kamera var förstås där, liksom Johannes Helje och Johannes Heljes Kamera, trillingarna Matilda Sundquist, Lisa Nadine Krook och Linn Sjölund var där ihop, vi såg Slobodan Zivic och Marcus Engstrand vid skivspelarna, Marith Welin-Berger, Michaela Forni och Petra Tungården kom och gick, kanske eller kanske inte i sällskap med Idarislöwkristinzetterlundparisaamirievelinaappelskog som också var där, Mini Macklin gick runt och Mini Macklin:ade medan Sveriges bästa stylist Robert Rydberg var där med Christopher Insulander, som såg lika svår och snygg ut som han gjorde på en Terry Richardson-tumblr nära dig nyligen. Amat Levin såg ut att ha kul, och kul såg ut att ha Lin Hollström, och Viktor Tell som precis alltid har och är kul ända in på bara strumporna spelade snyggt modesvår på bild, bra gjort! Rebecca Simonsson och #23 Marcella Mravec glittrade ikapp, Carina Berg och Jason Diakité skymtade förbi om jag inte bara fantiserar om dom båda var för sig eller gemensamt, och sen skyller jag på min kära bästa bartendervän Jossan Sondlo för att jag inte minns fler fina tuffa namn att slänga mig med och fetstila i en flashback på det här exhibitionistiska sättet.

Jag säger inte att jag var så full att jag kunde råkat göra massa dumheter, jag säger bara att jag promenerade ända hem till Lilla Essingen längs hela Söder Mälarstrand och över Västerbron. På vägen fick jag dessutom KANSKE ge efter för en av mina tvångstankar, men den sparar vi till en senare krönika eller terapisession.

Kommentera
Kopiera länk
Dela