Quetzala och Zeke på Spektakel...
1 av 5
Quetzala och Zeke på Spektakel... - Foto: Y+M
Pepp på dansgolvet.
2 av 5
Pepp på dansgolvet.
Barchefen Elvis och Quetzala i Vita Baren innan öppning...
3 av 5
Barchefen Elvis och Quetzala i Vita Baren innan öppning...
Zeke är motherfucking Avicii på Spy Bar
4 av 5
Zeke är motherfucking Avicii på Spy Bar - Foto: Nicolas Belloni
Foto: Kalle Thyselius
5 av 5
Foto: Kalle Thyselius - Foto: Kalle Thyselius

Jag är motherfucking Avicii motherfuckers

En man erkänner sina misstag. En idiot skriver en krönika om det.


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Som i så många andra sammanhang i livet så handlarklubbandet mycket om att inte fucka upp, om att komma undan med hedern ibehåll. Vilket är otroligt svårt, särskilt på klubben och särskilt på Spy Bar.Det är något med allt från den förlåtande rumsplaneringen till den förlåtandebelysningen som gör att man tror att man kommer undan med så mycket mer än manegentligen gör. Eller så är det så enkelt att det alltid är sent på Spy Bar ochatt man alltid är liiite liiite dummare när det är sent.

Men, eftersom jag är vuxen och mogen och allt det där såtänker jag lista mina topp tre uppfuckningar på Spy Bar samt betygsätta dessa.Recensera en krog kan vilken fjant som helst, att betygsätta sina egnapinsamheter kräver en man. Eller en idiot.

3: På tredjeplats kommer den gången som jag tänkteöverraska min gode vän Elvis i baren. Jag ser honom i ögonvrån och marscherarraskt till bortre kortänden av baren där jag går ner på knä, knäpper uppbyxorna och simulerar onani ackompanjerat av högljudda stön så att bara Elvisoch ingen gäst ser. Vi har en sådan jargong, jag och Elvis. Eller, jag får förmig att vi har det när det är så där sent. Så jag trodde mig veta att Elvisskulle fatta skämtet. Om det nu bara hade varit Elvis för i samma ögonblickinser jag att Elvis är på semester och att det inte är Elvis som undrande stirrar på min lilla onanisession. Det är någon annan. Någon jag inte känner. Och detär ju så med jargong att det är begripligt för den man delar den med men heltjävla skitkonstigt för alla andra. Precis som jag i det tillfället.Skitkonstig. Har sedan dess håll byxorna uppe när jag är på lokal. Skambetyg:4t av 5t

2: Det nästvärsta skamminnet från Spy Bar minns jag intemen har fått berättat för mig och det var så opassande att jag med respekt förmin arbetsgivare och mina barn vägrar dela med mig av det men ändå ger det ettskambetyg på 5t av 5t.

1: Ibland fuckar man upp stort i det lilla. Du vet detdär som svider av skam ett bra tag men inte tillräckligt starkt för att man skaradera minnet av ren överlevnadsinstinkt? Den här gången är en sådan gång. Detvar ett par månader sedan och Quetzala och jag hade klubben Spektakel på SpyBar. Framåt tre var dansgolvet fullpackat medan jag, uppviglad av Jack och Daniel,var i ett sinnessjukt flow. Alla låtar jag valde var perfekta, folk dansade somgalningar, alla lampor lyste rött och ingen hade någonsin varit bättre på atttaktmixa än jag. Så mitt i min självgoda extas över min egen förträfflighet,mitt i all min hybris, tar jag sats från mixerbordet, hoppar upp och skriker ”JAGÄR MOTHERFUCKING AVICII MOTHERFUCKERS”. Jag. Är. Motherfucking. Avicii.Motherfuckers. I exakt samma ögonblick som jag råkar stänga av musiken. Så jagskriker detta ut till ett fullt dansgolv i total tystnad. Skambetyg:1000000000t av 5t.

Det är vid sådana här tillfällen man måste kunna bjuda påsig själv. Vilket jag dessvärre inte kan utan till 100% måste förlita mig på ”vänner”som t ex Daniel Glasman som gärna berättar om mina pinsammaste blunders föralla han känner.

Varför jag berättar allt detta? Man skulle kunna tro attdet är för att jag ser någon sorts allmängiltigt intresse i en krönika av dettaslag men det vet ju både du och jag att det inte stämmer. Så det skulle kunnafinnas en moralisk poäng om att inte dricka för mycket men vi sysslar inte meddömande pekfingrar här på Tête-à-tête.

Nej, jag skriver detta av en enda anledning…

Att få tyst på Glasman och hans elaka, vidriga, hänsynslösaoch på alla sätt otrevliga hånskratt.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nyheter24 recenserar: Så snuskig är Margaux Dietz erotiska roman "Alexas värld"

24 Okt 2021, 17:15

Dirty Brunch @ Farang 29/6

3 Jul 2013, 11:40

têtê-à-têtê går på herrkväll 18/4

7 Maj 2013, 13:50
Brothers bjöd in till trevlig kväll och starka drycker. Såhär gick det!

Negrita, integritet och reklam

15 Apr 2013, 09:08
Zeke säljer sig för en flaska sprit och tycker att det är värt det.

Tête-à-Tête med Lissi Dancefloor Disaster

14 Mar 2013, 12:14
Lissi Dancefloor Disaster är electropop-bandet som gillar katter, pop och tv-spel. Live är de som en neonflod på joltcola och de sprider klös och galenskap vart de än tar vägen. På lördag välsignar de klubben OFF THE RECORD på Ljunggren med ett live-gig och Y+M träffade Lissi för att prata lite om kvällen, debutsläppet på Goldenbest och såklart....katter.

Tjejen Hela Dan 2012

7 Mar 2013, 13:51
Förra veckan släppte vi bomben och listade Stockholms tio-i-topp Killen Hela dagen 2012 och de som bubblar. Nu har turen har kommit till Stockholm tjejer när Tête-à-tête rankar 2012 års giganter.