Flashback med Glasman | 27/1

FLASHBACK. Ännu en namedroppingsession av Daniel Glasman.


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Daniel Glasman

Ålder: 29

Bor: På Lilla Essingen

Gör: Lever på gamla meriter från Handelshögskolan, diverse creddiga jobb, är klubbredaktör på Tête-à-tête, driver kommunikationsbyrån Dirty Butterfly, går kurs i judendom och syns på alla stadens klubbar. Samtidigt.

Min kväll började med att min kropp och mitt huvud slogs om uppmärksamhet, det fanns inte tid för både dusch och sömn, och huvudet vann så när jag väl kom till klubben var jag mycket pigg och glad så man ville hänga med mig, men inte alltför nära eftersom jag var helt oduschad. Hur som helst försov jag mig ändå lite, men var på plats på Vardagsrummet vettigt tidigt och förfixade tillsammans med hela den Oheliga Alliansen - Zeke Tastas, Eleonore Säll och Nina Johansson.

Först på plats var bossarna Damon Rasti (iklädd tumring kvällens landsortsfylla till ära!) och Eija Skarsgård, och både Ulf Frederick von Roth och Afshin Zamanzadeh flög förbi tidigt. Sen kom Permanent Semester bestående av Erik Lööf, Niklas Fernstedt och Oskar Ekman som spelade skivor mellan 22 och 00. Och så Kristian Mirsch såklart, som hade med sig hela dunkar fyllda med Kanon Vodka vilket vi tycker mycket om! Att fint folk kommer sent motsades av att vi hade ett par större sällskap på plats redan vid öppning kl 22, sen om det hade med vår fina klubb att göra eller med stora mängder av burleskbubblet Casa Rivas och vodka och burköl, det låter vi vara osagt. Oavsett skäl var Quetzala Blanco och Jasminda Blanco först på plats tillsammans med Sami Ahlgren, Sofie Strandberg, Marcus Engstrand, Sophia Cederström-Wrangel, Rosanna Endre och Mårten Persson med flera. Även managementkonsulterna Johan Holmlund och Per Eriksson kom tidigt. Fredrik Etoall både fotade och fotades, bland annat fångades han på bild med vackra Janet Leon som också kom och festade redan från början av kvällen. Twittercelebriterna Angela Sköldenheim (@tvvitterbitter), Ervin Alic (@cilanivre) och Eleonore Sager (@minellan) kom i samlad tropp och twittrade förhoppningsvis bra grejer om festen sen, David Borg twittrar också (@davidboorg), kanske eller kanske inte om sin bror Adam Borg men dom svischade båda två förbi Vardagsrummet under natten.

I mitt eget oklart representabla skick representerades istället de smutsiga fjärilarna snyggt och fint av i tur och ordning Markus Fowler, lilla stjärnan Alexandra Berhe och senaste nytillskottet Anna Korsgren, det tackar vi särskilt för. Reseledare Andreas Palm kom också förbi, liksom Ali Tajbaksh som ännu en representant för det glada Handelsgänget.

Zekes, ja, vapendragare (tihi LOL) på The Pistol Agency sköt skarpt i form av Andrea Gezelius med pojkvännen Johan Wahlberg, och blonda bombnedslaget Elsa Lindblad såklart. Även Alexander Weidstam var där, liksom Amir Zaino, och dessutom kom Nöjesguidens Johan Mattsson. Sen är Emma Stjernlöf faktiskt en riktig stjerna, och den här kvällen lyste hon över en Ohelig landsortsfylla vilket vi är mycket glada över.

Det som gjorde mig absolut gladast var att de vackra persiska prinsessorna Roxana Motman, Leyla Jamei och Sara Dobareh överraskade inte bara mig utan hela Stockholm med att bila upp från Göteborg för den här kvällen! Och åtminstone Roxana blev även hon glad över att hennes nyfunna vän Nora Bavey redan höll den persiska fanan högt på Vardagsrummet.

Saker som folk blev av med under kvällen inkluderade inte mindre än en mössa, en jacka, en plånbok, en värdighet och massa annat konstigt. Har ni hittat något av detta, speciellt min värdighet, så får ni gärna höra av er.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nyheter24 recenserar: Så snuskig är Margaux Dietz erotiska roman "Alexas värld"

24 Okt 2021, 17:15

Dirty Brunch @ Farang 29/6

3 Jul 2013, 11:40

têtê-à-têtê går på herrkväll 18/4

7 Maj 2013, 13:50
Brothers bjöd in till trevlig kväll och starka drycker. Såhär gick det!

Negrita, integritet och reklam

15 Apr 2013, 09:08
Zeke säljer sig för en flaska sprit och tycker att det är värt det.

Tête-à-Tête med Lissi Dancefloor Disaster

14 Mar 2013, 12:14
Lissi Dancefloor Disaster är electropop-bandet som gillar katter, pop och tv-spel. Live är de som en neonflod på joltcola och de sprider klös och galenskap vart de än tar vägen. På lördag välsignar de klubben OFF THE RECORD på Ljunggren med ett live-gig och Y+M träffade Lissi för att prata lite om kvällen, debutsläppet på Goldenbest och såklart....katter.

Tjejen Hela Dan 2012

7 Mar 2013, 13:51
Förra veckan släppte vi bomben och listade Stockholms tio-i-topp Killen Hela dagen 2012 och de som bubblar. Nu har turen har kommit till Stockholm tjejer när Tête-à-tête rankar 2012 års giganter.