Glasman bjöd inte på bilder från sin kväll så vi bjuder på den här bilden på Glasman.
Glasman bjöd inte på bilder från sin kväll så vi bjuder på den här bilden på Glasman.

Flashback med Glasman | 28/1

FLASHBACK. Daniel Glasman gör det igen. Går ut. Och överlever för att berätta om det.


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Daniel Glasman

Ålder: 29

Bor: På Lilla Essingen

Gör: Lever på gamla meriter från Handelshögskolan, diverse creddiga jobb, är klubbredaktör på Tête-à-tête, driver kommunikationsbyrån Dirty Butterfly, går kurs i judendom och syns på alla stadens klubbar. Samtidigt.

Eftersom gårdagskvällen blev som den blev var det lika bra att ge sig på ännu en kväll på stan. Från att vid 22-tiden legat i mjukisbrallor och kollat på Natt på museet 2 tog det en halvtimme tills jag droppade in på Escalier för att hälsa på Vanessa Falk som spelade skivor där. Vi drack båda en drink bestående av sprit med sprit och spätt med sprit, och pratade om katter, tatueringar och kärlek, typ? Rebecca Simonsson åt middag med Moa Gammel och Maria Andersson och vi sa puss kram tja hej när dom skulle bege sig iväg på Tariks 40-årsfest. Småhängde också med mingelmästarna Amelie Håkansson, för dagen i röda lackbrallor, Marith Welin-Berger, för även denna dagen i rött hår, och Evelina Appelskog, kanske eller kanske inte också i något rött. Alltid lika kul att träffa dom såklart, tre av dom gladaste tjejerna man kan råka på ute ju!

Lämnade Escalier för Vassa Eggen och Daria Oudalovas 30-årsfest som firades där trots hennes boende i Moskva, så hon var där såklart och hennes mamma också, och dom hade medimporterat Masha Zanozina kvällen till ära. Eftersom det var så ryskt så dracks det ganska ansenliga vodkashots, med gurkpickles som chaser. Sjukt nice, sjukt god vodka också! Russian Standard! Sjukt stort och bra gäng där, jag hängde och shottade vad som serverades av Love van Guild och Jesus Lappalainen, vilket var alltifrån sagda vodkashots till Fireball och Jack Daniel's såklart. Sven Bertil och Idha Liljegren hade ledigt från lilla Iris, så såg dom ute tillsammans för första gången på...4-ever typ? Margret Atladottir var självklart där, Pelle Tamleht och Pauline Ljungberg också, liksom Liselott Olovzon, och även Salvatore Scappini, vars skägg snart konkurrerar ut mitt eget och vars shotsdrickande alltid är en stor inspiration och ledstjärna för mig!

Roxana Motman kom förbi och sa hej till mig innan hon gav sig vidare ut i natten, och jag fick oemotståndliga lockrop från Carlan Snygg som var på Kåken för sin kvartalsenliga utgång! Skoja. Eller? Skoja. ELLER? Jag hade i alla fall sjukt kul med honom som alltid, en man crush, nä flåt, bromance, som vägrar ge sig trots att vi delar kontor och allt numera. Jag drack flasköl och sen Lemondrop-shots som börjar bli min standardsprit där, citron, socker och vodka, finns väl absolut inget att klaga på i det? Förutom för barpersonalen som inte alltid älskar när man vill ha typ kanske en shot, som ska vara skakad med is och shotglas med sockerdoppad kant liksom. Men aja, gott äre och kul får man! Efter detta händer typ allt samtidigt, men flashbacken inkluderar att jag träffade Julia Stridh som tyckte att mitt skägg blivit för långt nu (in your face Salvan från stycket ovanför!!), Kristin Zetterlund och det gänget på Gubbrummet, jag hördes med Nathanel Goldman men minns inte om vi lyckades träffas vilket såklart är helt orimligt. Men ändå absolut mest orimligt är att jag hunnit med en hel helg inklusive två utgångar utan att jag lyckats hamna på Riche en enda gång? Vem är man.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nyheter24 recenserar: Så snuskig är Margaux Dietz erotiska roman "Alexas värld"

24 Okt 2021, 17:15

Dirty Brunch @ Farang 29/6

3 Jul 2013, 11:40

têtê-à-têtê går på herrkväll 18/4

7 Maj 2013, 13:50
Brothers bjöd in till trevlig kväll och starka drycker. Såhär gick det!

Negrita, integritet och reklam

15 Apr 2013, 09:08
Zeke säljer sig för en flaska sprit och tycker att det är värt det.

Tête-à-Tête med Lissi Dancefloor Disaster

14 Mar 2013, 12:14
Lissi Dancefloor Disaster är electropop-bandet som gillar katter, pop och tv-spel. Live är de som en neonflod på joltcola och de sprider klös och galenskap vart de än tar vägen. På lördag välsignar de klubben OFF THE RECORD på Ljunggren med ett live-gig och Y+M träffade Lissi för att prata lite om kvällen, debutsläppet på Goldenbest och såklart....katter.

Tjejen Hela Dan 2012

7 Mar 2013, 13:51
Förra veckan släppte vi bomben och listade Stockholms tio-i-topp Killen Hela dagen 2012 och de som bubblar. Nu har turen har kommit till Stockholm tjejer när Tête-à-tête rankar 2012 års giganter.