Torsdag 27 Jan
Stockholm

Folk vill så gärna berätta...

1 av 6
2 av 6
3 av 6
4 av 6
5 av 6
6 av 6

KRÖNIKA. Linn Stålberg samlar på sig nattliga sexbikter.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Läs mer

Trots avsaknaden av liturgiska kläder, kors, rökelsekar och döpta barn på cv:t begav jag mig ut på Ljunggrens jaktmarker för att bikta olika vänner, ovänner och andra syndare.

Inte helt oväntat, mitt nya yrke till ära, blev kvällens tema sex. Något vänner och främlingar gärna vill prata om när de känner sig sexiga och självutlämnande eller ”Kom tillbaka när jag fått i mig några drinkar”– Fulla. Bingo.

– Jag låg med en kille en gång som hade en sned-kuk (Böjer fingret likt Capten Hooks krok), friserat vattenkammat rött könshår som föll över kuken som en lugg. När jag såg det så började jag bara garva. Sen tänkte jag, äh, vad fan, let’s do this!

Vid det här laget så känns det som att Carrot Top har våldtagit min näthinna, men jag samlar mig, hänvisar till något kapitel i bibeln, ger kvinnan lite mässvin och går vidare.

– När jag var utomlands en gång så mötte jag en äldre kvinna i en bar. ”Var är din man” frågade jag henne. ”Här omkring med andra kvinnor” svarade hon. ”Men varför står vi kvar här då, om vi nu njuter av varandras sällskap?”. Kvinnan tog mig i handen och ledde mig ut ur hotellet. Hon ägde någon slags limousine-verksamhet så inom kort satt vi i en hummerlimousin. Vi åkte runt staden samtidigt som hon sög av mig och jag slickade henne. Efteråt stod jag triumferande och skrek ut ur takluckan på limousinen.

Jag funderar på om killens favoritfilm är Priceless men frågar inget. Klappar bara händerna till hans triumferande ögonblick och nickar gillande.

– När jag förlorade oskulden så var jag sist av mina vänner. Min brorsa liksom hetsade mig men jag ville ju vänta tills den rätta kom. Men sen började mina vänner förlora oskulden en efter en men inte jag. Så jag kände en tjej. Skitfet. Jag ringde upp henne och vi skulle mötas i en stuga. Eftersom jag var blyg så slutade det med att jag tog med en kompis. Medan jag knullade henne så satt min polare bredvid och runka. Sen när vi var klara så satte han på henne.

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.

– Jag var 18 år och bodde i Tyskland. En kväll var jag ute med mina vänner och träffade på några Australiensare. En utav dessa män började prata med mig och säger ”How would you feel, if I would take you home and pee on you”, jag bara kollar på honom och säger ”Are you fucking stupid? How would you feel if I would pee on you?”, han säger ”Yeah, I would fucking love that”.

Urolagnia, Urophilia, Undinism, Watersports a.k.a. Golden Shower. Kärt barn har många namn men kvällen handlade inte bara om kiss och könshår. Nej, tro det eller ej, men något som faktiskt kan ske helt naturligt och inför publik i kyrkan skedde denna Stockholms natt inne på Ljunggrens. Konservativt. Vackert. Ärligt men väldigt blygt uppenbarade sig en kärleksförklaring.

”Jag älskar Peter Lindståhl men jag vågar inte säga det till honom, vi har varit tillsammans i sju månader, men nu har det gått så lång tid, så jag kan typ inte säga det”

Skål och Amen

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Nyheter24 recenserar: Så snuskig är Margaux Dietz erotiska roman "Alexas värld"

Publicerades: 24 Okt 2021, 17:15

Dirty Brunch @ Farang 29/6

Publicerades: 3 Jul 2013, 11:40

têtê-à-têtê går på herrkväll 18/4

Publicerades: 7 Maj 2013, 13:50

Negrita, integritet och reklam

Publicerades: 15 Apr 2013, 09:08

Tête-à-Tête med Lissi Dancefloor Disaster

Publicerades: 14 Mar 2013, 12:14

Tjejen Hela Dan 2012

Publicerades: 7 Mar 2013, 13:51