Mackan Lindström (med dödskallejackan).
1 av 5
Mackan Lindström (med dödskallejackan).
Fredrik Etoall (med Janet Leon). Foto: Isabelle Minou
2 av 5
Fredrik Etoall (med Janet Leon). Foto: Isabelle Minou
Johan Mattsson (med Anton Glanzelius). Foto: Isabelle Minou
3 av 5
Johan Mattsson (med Anton Glanzelius). Foto: Isabelle Minou
Miss Inga (med Martin Johansson). Foto: Linnea Frank
4 av 5
Miss Inga (med Martin Johansson). Foto: Linnea Frank
Wayne Seretis (med sitt patenterade smälta-hjärtan-leende).
5 av 5
Wayne Seretis (med sitt patenterade smälta-hjärtan-leende).

Killen Hela Dan 2011

Zeke rankar de män som gjorde förra året roligare än vi trodde.


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Killen Hela Dan. Vi känner alla till fenomenet. Det är den där killen som syns lite överallt, alltid leende, alltid med ett rappt svar och alltid med oemotståndlig charm som det första intrycket. Den där killen som alla tjejer vill ligga med och alla killar vill vara. Jaja, kanske inte alla, men många!

Nu tar Tête-à-tête tag i att hedra dessa män, dessa Stockholmsnattens giganter, och rankar nu 2011 års Killen Hela Dan. Håll till godo.

1: JOHAN MATTSSON

Nöjesguidens eget Party Monster håller ställningarna och förtjänar sin förstaplats av många anledningar, varav vi behåller ett par av dessa för oss själva. I somras fann vi oss dock hänga på Hotell Skeppsholmens gräsmatta varje torsdag. På allvar, vet ni hur det långt det är dit? Bara en riktig Killen Hela Dan skulle kunna få oss att göra den långa och mödosamma resan dit. Och bara en Kille Hela Dan skulle ha kunnat leverera den peppen som mötte en, torsdag efter torsdag.

2: MACKAN LINDSTRÖM

När Mackan inte står bakom skivspelarna på stans bästa ställen så står han framför. Vi fattar inte hur han hinner med det plus sitt dagjobb som inköpschef på Solo. Vi fattar inte heller hur man lyckas vara så där skön så att alla inte bara gillar honom utan också vill vara i hans närhet. Typ varje kväll. Så låt oss konstatera att Mackan, Mackans dödskallejacka, signumfrilla och rockrepertoar är ett vinnande koncept. Tack för ett grymt 2011 , Mackan. Vi ser fram emot 2012.

3: FREDRIK ETOALL

Medan de övriga killarna på den här listan ofta kommer i wolfpacks med killar och snor tjejerna på stället så kommer alltid Fredrik Etoall (och Frediks Etoalls kamera) med ett eget entourage av snygga tjejer. Det borde räcka för att placera sig men det är hans utstrålning, hans förmåga att via bilder bevisa att Stockholm är roligare än du tror och att han är så jävla snygg som sätter honom topp tre.

4: WAYNE SERETIS

Jag har sett stans charmigaste grekättling göra sin grej. Och vilken grej det är. Snälla ögon, mjuk röst och energi som aldrig tar slut. Jag har sett tjejer, män, djur och övrigt smälta och sedan hänga efter honom som förälskade hundvalpar. Fan, jag har sett mig själv göra det, natt efter natt. Ovärdigt, jag vet.

5: MARTIN "MISS INGA" JOHANSSON

Ibland krävs det en riktigt feminin utstrålning för att få vara Killen Hela Dan. Och Miss Inga leverera manlig skönhet när den är som bäst; när den har ett riktigt suave swag man bara vill följa till världens ände. Och vi gissar att Stockholm kommer att fortsätta flockas runt stans snyggaste dragqueen.

Bubblare: Daniel Odelstad

Glasman här på Tête-à-tête tycker att Daniel Odelstad ser ut som stans rikshunk Carlan Snygg. Hur det är med det låter vi vara osagt men Daniel syntes överallt, alltid peppad. Och så gav han mig en stor, blöt, puss på munnen en stökig Kåkenkväll. Bara en sån sak!

Bubblare: Gustaf Törling

Stans musiksnygging nummer ett borde väl egentligen ha varit på listan men eftersom han hann lämna stan under 2011 så tänker vi se honom som den svikare han är. Kom hem Gustaf, Stockholm behöver dig.

Bubblare: Gustav Bendt

Stans rockkung nummer ett fortsätter dra fullt hus till de ställen som har begåvning nog att boka honom till att domdera bakom skivspelarna. Evigt ung, evigt kung.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!