Glasman "gömmer" ett par solglasögon i skägget. Foto: Linn Stålberg
1 av 3
Glasman "gömmer" ett par solglasögon i skägget. Foto: Linn Stålberg
Glasman försöker gömma Zeke i skägget. Foto: Linn Stålberg
2 av 3
Glasman försöker gömma Zeke i skägget. Foto: Linn Stålberg
3 av 3

Flashback från Kåkens treårsfest

Daniel Glasman minns onsdagskvällen. Knappt.


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Onsdagskvällen började med planeringsmöte för En Ohelig Allians, där det som vanligt är mycket oheligheter i görningen. Och allianser. Och så. Utan att ge bort för mycket detaljer kan väl sägas att det kommer bli en del tomtebloss och isfacklor även framöver. Och lite naket. Nina Johansson var trots/pga detta hemma schuk och deltog via detta Skype och liknande sociala medier, så närvarande var till en början undertecknad tillsammans med Eleonore Säll och Zeke Tastas såklart. Och Femme Natural Boost, men den är egentligen för tjejer så vi tuffade till den med Crystal Head-vodka såklart. När Den Oheliga Konferensen var färdig delade vid med oss av det rosaskimrande vodkaguldet till allesammans här på kontorskollektivet, vilket igår var en blandad skara. Pistoler: Andrea Gezelius och Elsa Lindblad, fjärilar, Markus Fowler och Pedro Faustini, och ett kärt, brokigt, blandat, brutet, underligt gäng i övrigt bestående av Zekes spektakel Rosanna Endre, barongrevinneprinsessan Sophia Cederström-Wrangel af Sauss, Louise Wikholm och Amir Zaino, min pungbekante Martin "Miss Inga" Johansson, och så Linn Stålberg som utöver att erbjuda sitt finfina sällskap dessutom var där för att fota för Tête-à-Tête. Denna trasiga dagisskara vandrar från vuxendagiset i porrkällaren (rekord i konstigt sammansatta ord!) till Kåken som kvällen till ära fyllde tre år, vilket i krogsammanhang motsvarar typ hundår så det blir…400 år om jag räknat rätt. Vi gick förbi repen, kom till nästa uppsättning rep och gick in på a club within a club, glatt välkomnade av Carl M Sundevall och Tom Pyl såklart. Eller, dom såg ut att vara sådär härligt rädda/glada på samma gång, och vem kan klandra dom. Andra som vet hur man välkomnar är Mathin Lundgren och alla andra bakom baren där, i det här fallet till en början med en Old Fashioned med handskuren is med omfång stort som min… underarm, minst! Drack lite såna, hängde runt med gamla succéklubben Gräsfolket, Aleksander Kovacevic, Elsa Billgren, Pelle Tamleht och Adam Olenius var på plats och spelade första timmen. På drinkbiljetterna som man fick en liten klase av var alla dj-akter uppskrivna per timme, och ovanför det stod ett annat klockslag som avsåg när biljetten var giltig i baren. Efter Gräsfolket 19-20 stod det så Emelie Thorén 20-21 och efter henne XOXO kl 21-22. Kära smutsiga fjärilen Alexandra Sasha Berhe hade precis anlänt med Nora Oum'Hamed, såg sina drinkbiljetter och efter att ha fått rådet att kolla klockslaget på dom ville hon prompt gå och beställa "en Emelie Thorén tack". Det gick inte så bra, varpå hon drog slutsatsen att klockan måste varit efter 21, och därför ändrade sig till en XOXO istället. Jag var naturligtvis tvungen att introducera vår kära Sasha för Emelie efter detta, och alla var mycket glada.

Mer glädjeämnen. Jag spexade till det med att trolla bort saker, dvs gömma dom i skägget och gjorde det för alla jag såg. Saker jag gömde med större eller mindre framgång: tandpetare, tändstickor, gem, mintpastiller, en dollarsedel (!), solglasögon. Saker som var kvar där när jag vaknade i morse: en tändsticka på hakan. Folk jag trollade för: oräkneliga. Men jag hängde runt en hel del i olika gäng med mig som gemensam nämnare, bland annat Mina Zakipour med skelskap, flåt, sällskap, Linnea Melander, Viktor Tell var där, jag tjatade på både Daniel Jouseff och Rasmus Wingårdh att dom skulle "skoja till det" med bilder på undertecknad, Daniel utlovade och levererade en patenterad Joker-version av mitt fejs och Rasmus har lovat en comic book-Glasman vilket jag ser mycket fram emot host host RASMUS host! Fredrik Etoall fastnade på andra sidan kameran, fina Lisa Janbell kom och hängde med Mackan Fowler och Babak Shermond, Marcus Engstrand dök upp kort efter öppning och jag snackade lite med gamla Stureplansgardet Viktor Barth-Kron och Thomas Grabe som var väldigt välkammad och allmänt groomad! Inte grooming på det sättet. Camilla Åstrand också såklart, och Erik Lööf som kan ha varit eller inte varit lika peppad på att vi skulle ses i tatueringsstudiosammanhang redan klockan 12 idag dagen efter. Jag hånglade med ett par Fireballshots, träffade Anders Kilander, vinkade åt Roland Hjort och senare även Luca Deasti, och Billie Josephson med nygjord skittuff svart dip-dye dagen till ära. Sen missade jag tydligen vickningen, för jag vickade hem mig själv tidigt som en mogen man och på vägen hem fanns det inga namn att droppa förutom salt vatten, sura sms, söta vänner och bitter eftersmak, men det är en annan historia.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nyheter24 recenserar: Så snuskig är Margaux Dietz erotiska roman "Alexas värld"

24 Okt 2021, 17:15

Dirty Brunch @ Farang 29/6

3 Jul 2013, 11:40

têtê-à-têtê går på herrkväll 18/4

7 Maj 2013, 13:50
Brothers bjöd in till trevlig kväll och starka drycker. Såhär gick det!

Negrita, integritet och reklam

15 Apr 2013, 09:08
Zeke säljer sig för en flaska sprit och tycker att det är värt det.

Tête-à-Tête med Lissi Dancefloor Disaster

14 Mar 2013, 12:14
Lissi Dancefloor Disaster är electropop-bandet som gillar katter, pop och tv-spel. Live är de som en neonflod på joltcola och de sprider klös och galenskap vart de än tar vägen. På lördag välsignar de klubben OFF THE RECORD på Ljunggren med ett live-gig och Y+M träffade Lissi för att prata lite om kvällen, debutsläppet på Goldenbest och såklart....katter.

Tjejen Hela Dan 2012

7 Mar 2013, 13:51
Förra veckan släppte vi bomben och listade Stockholms tio-i-topp Killen Hela dagen 2012 och de som bubblar. Nu har turen har kommit till Stockholm tjejer när Tête-à-tête rankar 2012 års giganter.