Fredag 16 Apr
Stockholm

Stöka till Kåken med oss i sommar!

Eleonore Säll, Nina Johansson, Zeke Tastas och Daniel Glasman i en härligt ohelig allians.
Eleonore Säll, Nina Johansson, Zeke Tastas och Daniel Glasman i en härligt ohelig allians. Foto:

En Ohelig Allians invaderar Kåken.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Läs mer
Missa inte!

In och lajka En Ohelig Allians på Facebook för att inte missa sommarens fetaste, stökigaste, peppigaste häng!

För dig som inte har hört talas om En Ohelig Allians så vill jag börja med att välkomna dig till Stockholm. Kul att du kunde komma.

En Ohelig Allians består av Eleonore Säll, Nina Johansson, Daniel Glasman och yours truly och vi har stökat runt lite på Vardagsrummet under teman som En Ohelig Landsortsfylla och Ett Oheligt Kalas och nu senast Ett Oheligt Springbreak. Se bilder här. Och här. Och på facebooksidan.

Vi kanske har lyckats skapa stans stökigaste klubb. Kanske.

Och nu invaderar vi Kåken. För dig som inte har hört talas om Kåken så vill vi välkomna dig ut ur många års fångenskap i valfri österrikisk källare.

Från och med den första juni till och med den första september så kör En Ohelig Allians peppat röj och studs och stök och bök på Kåken. Onsdag, torsdag, fredag och lördag. Hela sommaren.

Varför du ska komma?

För att temat är den sista sommaren. Du vet den där sommaren man var för gammal för att hänga med föräldrarna till landet men för ung för att börja jobba? När man drev runt i gäng och stötte på nya gäng i parker och hemma hos olika kompisar med mindre nogräknade föräldrar? Du vet den där sommaren man fick ligga med hen som man kanske inte var så kär i men rätt kåt på? Den där sommaren som mest bestod av folköl i Vasaparken, en första joint i Vitan och petting bakom busken?

Den sommaren. Den sista oskuldsfulla sommaren innan livet satte fart, den där sista sommaren av naiv ungdom som mest gick ut på att hänga i ett kollektiv av likasinnade i den naiva förhoppningen att vi alla skulle förbli BFFs för evigt. Precis den sommaren vill vi skapa på Kåken i sommar.

Så från den första juni till den första september är du välkommen att återuppleva den med oss. Vi lovar att samla på oss de roligaste människor som gör det värt det, de som spelar bäst musik, är snyggast, tuffast, sexigast och roligast. Som VICE med Nicke Bergström och Micke Mohn. Eller Anna Korsgren och Y+M. Eller Permanent Semester med Erik ”Lilla Prinsen” Lööf, Niklas Fernstedt och Oskar Ekman. Eller DJ.urpark med Carlan Snygg, Viktor Tell och Johan Wikström. Och mycket, mycket mer. Själv tänkte jag köra med min älskling Rosanna Endre under temat En Ohelig Mix med start nationaldagen… Bråkig babbemusik och megafoner. Jag ska spela samhällsparasit och hon ska vara rasförrädare.

Så, välkommen som fan till den sista sommaren av att inte veta hur jävla viktiga alla möten är, hur mycket ansvar som ansvar faktiskt innebär och vad en styrränta är. Allt det där kommer. Tids nog. I sommar hänger vi som om det inte fanns en morgondag. Vilket det kanske inte finns nu när världen ska gå under den 21/12 och allt.

Den sista sommaren. På Kåken. Med En Ohelig Allians. Gott så.

Kommentera
Kopiera länk
Dela