- Foto: Privat

Veckans Skönaste Bartender: Thomas "Elvis" Gustavsson

Det har ingenting med mixologi att göra. Knappt ens sanningen. En gång i veckan utnämner Zeke och Glasman Veckans Skönaste Bartender. Kalla det fan fiction. Denna vecka skriver Zeke om Vita Barens Thomas "Elvis" Gustavsson.


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Vita Baren

Vita Baren på Spy Bar rymmer såväl en lång bar och några bås tillsammans med ett tajt dansgolv där stans nyaste och roligaste dj:s fyller golvet med det senaste, eller bara mest roliga och dansanta, ur electro- och technovärlden. 

Elvis och min kärlekssaga började förra sommaren när han chefadeöver Spymlans bar. Jag var där varje dag och mitt första minne av Elvis var att han drog ett skämt som var så grovt, så opassande, så långt bortom alla rimligagränser att jag gillade honom med omedelbar verkan.

Bara ett geni eller idiot drar ett skämt av den kalibern.Och Elvis är ingen idiot.

Vi fortsatte på det inslagna spåret, med våra hemligaskämt som bindande klister. En skev bild man hittade i ett obskyrt hörn avnätet, en anekdot man längtat efter att få berätta för en likasinnad, ett skämtman aldrig skulle dra på familjemiddagen. Man hinner liksom inte så mycket mernär man umgås från varsin sida av en bardisk.

Det har gått över ett år nu. Som alla relationer mognadeäven vår. Och när han flyttade upp till Spy Bars vita bar blev jag snabbtstammis. Jag önskar att jag kunde berätta om alla dumma grejer jag har gjortvid hans bar. Men det vore inte så smart. Jag är ju mån(-ish) om mitt goda(-ish) rykte(-ish).

Det enda förbehåll jag har gällande Elvis är han envisasmed att påminna mig om mina dummaste förehavanden, som nästan alltid skerframför honom, sent i Vita baren. Dagen efter, när minnesluckorna är det endasom står mellan dig och total megaångest så är han där. Och berättar, i detaljoch med entusiastisk inlevelse, om de allra dummaste saker man gjorde natteninnan.

Tack Elvis. Verkligen. Jättemycket tack.

Trots detta så kan jag inte annat än applådera hans talangför att ta gästerna, hans sätt att sköta en av stadens mer tongivande bardiskaroch hans förmåga att utstråla lika delar coolness och charm.

Nu vet du. Veckans Skönaste Bartender. Bakom bardisken iVita Baren ikväll. Vi ses där.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nyheter24 recenserar: Så snuskig är Margaux Dietz erotiska roman "Alexas värld"

24 Okt 2021, 17:15

Dirty Brunch @ Farang 29/6

3 Jul 2013, 11:40

têtê-à-têtê går på herrkväll 18/4

7 Maj 2013, 13:50
Brothers bjöd in till trevlig kväll och starka drycker. Såhär gick det!

Negrita, integritet och reklam

15 Apr 2013, 09:08
Zeke säljer sig för en flaska sprit och tycker att det är värt det.

Tête-à-Tête med Lissi Dancefloor Disaster

14 Mar 2013, 12:14
Lissi Dancefloor Disaster är electropop-bandet som gillar katter, pop och tv-spel. Live är de som en neonflod på joltcola och de sprider klös och galenskap vart de än tar vägen. På lördag välsignar de klubben OFF THE RECORD på Ljunggren med ett live-gig och Y+M träffade Lissi för att prata lite om kvällen, debutsläppet på Goldenbest och såklart....katter.

Tjejen Hela Dan 2012

7 Mar 2013, 13:51
Förra veckan släppte vi bomben och listade Stockholms tio-i-topp Killen Hela dagen 2012 och de som bubblar. Nu har turen har kommit till Stockholm tjejer när Tête-à-tête rankar 2012 års giganter.