Veckans Skönaste Bartender: Michael Weijmar

Det har ingenting med mixologi att göra. Knappt ens sanningen. En gång i veckan utnämner Zeke och Glasman Veckans Skönaste Bartender. Kalla det fan fiction. Denna vecka skriver Zeke om Micke Weijmar i stora baren på Riche.


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Om Riche

Riche och Lilla baren är som levande väsen, friskt pulserande med nytt blod, varje timme, varje dag. Vi ska alltid vara alerta, fräscha och på tå – vårt hus är en oas och en tillflyktsort där man alltid kan förvänta sig det där lilla extra.

www.riche.se 


Det finns många anledningar att älska Riche. OchMicke Weijmar är precis en sådan anledning. Jag vet inte hur han lyckas med konststycket atti princip vara lika mycket på Riche som jag men jag antar att han gillar sittjobb och är ledig så lite som möjligt. Men hey, what’s not to love? Stora barenpå Riche är en barinstitution med fler packade kändisar på sitt samvete, fleråterkommande stammisar och mest konsekvent tempo av alla barer i stan.

OchMicke har spenderat fem år på Riche av sina totalt tolv år som bartender. Så nogälskar han det, även om den cyniska framtoningen är lite av hans signum. Ävenprivat, när man snubblar in i honom på valfritt stureplansställe, finns den därlilla syrliga tonen. Fast vi som ser honom nästa dagligen vet att det bultarett stort hjärta bakom syrligheten, att han vurmar för sina stammisar och attmånga av dem är goda vänner efter många års ljugande ihop från varsin sida avbardisken. Så ett stort hjärta maskerat under en yta av bister skärpa.

Ochjag älskar det så klart.

Hanpåstår själv att hans favoritställen är av mer civiliserad karaktär. Du vet,Riche och Sturehof och Teatergrillen och DeVille och så men jag har bara setthonom på Hell’s Kitchen, Laroy och V. Det ska väl vara den enda grejen som ärlite  svajig med honom, att han saknar självinsikt, en sjukdom många andra AIK:are lider av.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nyheter24 recenserar: Så snuskig är Margaux Dietz erotiska roman "Alexas värld"

24 Okt 2021, 17:15

Dirty Brunch @ Farang 29/6

3 Jul 2013, 11:40

têtê-à-têtê går på herrkväll 18/4

7 Maj 2013, 13:50
Brothers bjöd in till trevlig kväll och starka drycker. Såhär gick det!

Negrita, integritet och reklam

15 Apr 2013, 09:08
Zeke säljer sig för en flaska sprit och tycker att det är värt det.

Tête-à-Tête med Lissi Dancefloor Disaster

14 Mar 2013, 12:14
Lissi Dancefloor Disaster är electropop-bandet som gillar katter, pop och tv-spel. Live är de som en neonflod på joltcola och de sprider klös och galenskap vart de än tar vägen. På lördag välsignar de klubben OFF THE RECORD på Ljunggren med ett live-gig och Y+M träffade Lissi för att prata lite om kvällen, debutsläppet på Goldenbest och såklart....katter.

Tjejen Hela Dan 2012

7 Mar 2013, 13:51
Förra veckan släppte vi bomben och listade Stockholms tio-i-topp Killen Hela dagen 2012 och de som bubblar. Nu har turen har kommit till Stockholm tjejer när Tête-à-tête rankar 2012 års giganter.