1 av 3
2 av 3
3 av 3

Sökandet efter LOLZ

Från kulkväll på Kåken till kommersiell peppkväll på Rose. Glasman kör hela bredden.


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Jag är ute en del. Man ska inte börja texter med ”jag”för då verkar man självcentrerad och riskerar att tappa läsarens intresse. ”Jag”är ett av mina favoritord och det är jag mig min Glassy Glasmans (hej) egentext så JAG börjar väl med jag om jag vill men det är inte ordet ”jag” den härtexten ska handla om. Den ska dock handla om mig.

Så.

Jag är ute en del. I perioder är det liksom så sjukt kulatt bara hänga runt på samma ställen hela tiden i princip i samma ordning. Nästansom om det var schemalagt vilka timmar man är på vilket ställe. Hela sommarenhängde jag liksom på Kåken så gott som varje kulkväll fram till stängning, ochdärefter Gubbrummet på fredag/lördag och sen hann man inte med så himla mycketmer och det gjorde inget för då var det ändå den enda runda jag ville göra ivilket fall.

När väl sommarentog slut vilket den gjorde i början av augusti om ni undrar så kunde jagplötsligt hänga runt på massa andra ställen igen, och det var plötsligt detroligaste jag visste. En kväll kunde förutom obligatoriska stoppet på Kåkenäven innefatta att hälsa på Jacob Portefaix och Levent BilgicObaren, CalleCarbonis Lilla barenRiche, morsa på team Eija/Ida/DamonVardagsrummetinnan jag flera gånger om hamnat hos Alex Talaeé på först FOU och sen Rose. Ärväl inte helt ovanligt att jag glidit förbi både Ambassadeur och White Room nångång också men det gör ju inget så länge man har kul, och jag har nog fan haftkul nästan överallt.

Jag säger inte attalla skulle tycka att alla ställen är kul, men nog fan kan vi vara överens omatt en utekväll på White Room skiljer sig rätt markant från en på, ska vi säga,Kåken och Gubbrummet. För ett par helger sen provade jag den gamla vanligarundan, nykter som vanligt, och det flöt bara inte? Kom aldrig igång sådär somman gör en bra kväll. Mitt sällskap och jag gick till alla ställen, det varungefär som vanligt, ungefär lika mycket folk och ungefär samma folk som detbrukar överallt så det var liksom inget fel på det sättet. Riche var trist,Kåken tomt, Vardagsrummet kändes lite off, Berns var vi lite för tidigt ute på.Vi bestämde helt enkelt att det var FOU och Rose som var näst på tur, ochbingo, det hände helt plötsligt. Överkommersiell peppmusik, trångt, svettigtoch sån episk pepp att vi dansade och log en redig stund först på FOU ochdärefter på Rose.

Och det var … Så jävlars nice! Peppen höll i sig en brastund efter det och vi orkade hålla ut hela vägen till Gubb och ända in motstängningsdags där, det räckte liksom med ett ställe som funkade bland alla somvi inte hittade vibben på. Och det är väl just det, har man kul på massaställen så kan man alltid hitta något som funkar.

Stockholm är roligare än du tror, även om det iblandinnefattar lite sökande efter the LOLZ. Så på lördag ses vi, tro det eller ej,på Undici!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Triss i utgång
Senaste nytt

Nyheter24 recenserar: Så snuskig är Margaux Dietz erotiska roman "Alexas värld"

24 Okt 2021, 17:15

Dirty Brunch @ Farang 29/6

3 Jul 2013, 11:40

têtê-à-têtê går på herrkväll 18/4

7 Maj 2013, 13:50
Brothers bjöd in till trevlig kväll och starka drycker. Såhär gick det!

Negrita, integritet och reklam

15 Apr 2013, 09:08
Zeke säljer sig för en flaska sprit och tycker att det är värt det.

Tête-à-Tête med Lissi Dancefloor Disaster

14 Mar 2013, 12:14
Lissi Dancefloor Disaster är electropop-bandet som gillar katter, pop och tv-spel. Live är de som en neonflod på joltcola och de sprider klös och galenskap vart de än tar vägen. På lördag välsignar de klubben OFF THE RECORD på Ljunggren med ett live-gig och Y+M träffade Lissi för att prata lite om kvällen, debutsläppet på Goldenbest och såklart....katter.

Tjejen Hela Dan 2012

7 Mar 2013, 13:51
Förra veckan släppte vi bomben och listade Stockholms tio-i-topp Killen Hela dagen 2012 och de som bubblar. Nu har turen har kommit till Stockholm tjejer när Tête-à-tête rankar 2012 års giganter.