undefined
undefined - Foto: Y+M

Veckans Skönaste Stockholmare: Oskar Ekman

Varje vecka utser Tête-à-têtes redaktion Veckans Skönaste Stockholmare. Helt subjektivt, helt orättvist men helt rätt. Varje veckas nomineras tre. En vinner. Varför? För att bara en kan vara veckans skönASTE. En gång i månaden utser vi dessutom en Månadens Skönaste Stockholmare från månadens fyra veckovinnare. Fatta fett att bli MÅNADENS skönaste?


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Om Veckans Skönaste Stockholmare

Förutom äran att bli den skönaste stockholmaren så vinner veckosköningarna en flaska 70cl Crystal Head premiumvodka  (värde 499:-) och månadensvinnarna får magnummonstret på 175cl  (värde 1595:-).

In och lajka skiten ur Crystal Head Vodka på fejjan så slipper du missa bilder, fester och annat spex.

1. OSKAR EKMAN
Det är svårt att vid första anblick förstå precis hur skön Oskar är. Han kan kännas lite... Öh... Dryg vid första anblick. Som på den här bilden. Rätt mycket attityd och så. Men när man lär känna honom förundras man över hur enormt hans hjärta är. Stort, mörkrött, snudd på latinoblödigt och stekvarmt. Det gör honom skön. Att se honom spela med Erik "Lilla Prinsen" Lööf och Niklas Fernstedt i DJ-kollektivet Permanent Semester bidrar till hans sköningswag då han står för den musikaliska ådran medan de andra mer, ja, står för festen så att säga. Så denna vecka, lanseringsveckan av Veckans Skönaste Stockholmare bugar och bockar och niger vi för vecka fyrtiofems obestridde sköning nummer 1; Oskar Ekman.

2. JENS BENGTSSON
Flygande bartender på Kåken som även verkar ha annat för sig pga icke-fläckfritt närvaro-record. Efter viss internetstalking verkar han vara lång, snyggast på Kåkens pay-roll efter Molly, ha många rutiga skjortor men inte vara någon mingelkung med motivationen för få "mutual friends". Han är en av Stockholms skönaste v45 eftersom hans gästspel i baren alltid gör oss glada (fulla). Han medverkar glatt i vår strypgrepp-attack-blixt-strategi för klubbfotoframgång och gör det med en opretantiös aura. Hans ickefrekvens i nattlivet gör att vi inte är ett dugg trötta på honom. Än.

3. JENS SEGRÉN
Till skillnad från sin namne är denna Jens en mingelkung av hög rang. Han lurkar som en räv i neonljuset. Du ser aldrig denne vifta med varken armar, ben eller konfettirör. Nog inte heller tänder, för vi tror inte att han ler. Någonsin. Försteman för F12-gruppen. Och helt klart en kool katt. Han är Stockholms skönaste v45 eftersom han ger oss möjligheten till fest, varje dag, hela sommaren. Han hånglade också med Mr. Crystal på bild, vilket trumfar alla andras prestationer och direktkvalificerar honom till en topp-tre placering denna vecka.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nyheter24 recenserar: Så snuskig är Margaux Dietz erotiska roman "Alexas värld"

24 Okt 2021, 17:15

Dirty Brunch @ Farang 29/6

3 Jul 2013, 11:40

têtê-à-têtê går på herrkväll 18/4

7 Maj 2013, 13:50
Brothers bjöd in till trevlig kväll och starka drycker. Såhär gick det!

Negrita, integritet och reklam

15 Apr 2013, 09:08
Zeke säljer sig för en flaska sprit och tycker att det är värt det.

Tête-à-Tête med Lissi Dancefloor Disaster

14 Mar 2013, 12:14
Lissi Dancefloor Disaster är electropop-bandet som gillar katter, pop och tv-spel. Live är de som en neonflod på joltcola och de sprider klös och galenskap vart de än tar vägen. På lördag välsignar de klubben OFF THE RECORD på Ljunggren med ett live-gig och Y+M träffade Lissi för att prata lite om kvällen, debutsläppet på Goldenbest och såklart....katter.

Tjejen Hela Dan 2012

7 Mar 2013, 13:51
Förra veckan släppte vi bomben och listade Stockholms tio-i-topp Killen Hela dagen 2012 och de som bubblar. Nu har turen har kommit till Stockholm tjejer när Tête-à-tête rankar 2012 års giganter.