Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

VECKANS SKÖNASTE STOCKHOLMARE:
LILL LINDQVIST

- 14/11/2012, 14:11 -

Varje vecka utser Tête-à-têtes redaktion Veckans Skönaste Stockholmare. Helt subjektivt, helt orättvist men helt rätt. Varje veckas nomineras tre. En vinner. Varför? För att bara en kan vara veckans skönASTE. En gång i månaden utser vi dessutom en Månadens Skönaste Stockholmare från månadens fyra veckovinnare. Fatta fettatt bli MÅNADENS skönaste?

Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

1. LILL LINDQVIST

Fager likt en sommaräng men med busslaster av skånsk attityd. Gjorde Spymlan synonymt med girlpower och ett ett jävla röj i somras när hon var herre på täppan i Humlegården. Hon är Stockholms Skönaste v46 eftersom hon alltid lyckas med konststycket att till lika delar blända våra blickar med sina striking looks och bränna våra strupar med starka shots vid varje besök på Buco Nero. Vän somen älva men tuff som ehh (någonting jättetufft typ en slaktare se bild), med ett pärlband av skäggiga män redo att förföra henne, utlyses manlig landssorg pga hennes icke-singelmässiga status. Rätt ofta.

På grund av detta gör vi honnör och gapar i vördnad inför Lill Lindqvist; vecka fyrtiosex obestritt skönaste och mest fabulösa stockholmare.2. HANNA LUNDGREN

Långhårig, alltid hårdmönstrad brud med häftig stil. Kanske för att hon har hela WeSCs sortiment vid sina fingertoppar för, ja, hon jobbar där. Men kanske för att hon bara är skön. Vi tror nummer två. Hon är en av Stockholms skönaste v46 eftersom hon hade en skitsnygg hatt i lördags. Och för att hon en gång på Kåken samlade IQ-poäng när vi dekorerade hela den manliga befolkningens ansikten med neonfärg. Hon vägrade. Pga vettighet och betydligt lägre alkoholhalt i blodådrorna. Them clever ladies.3. JULIA LINDHOLM

I och med att det är (blev) temavecka för skånsk attityd (och för vi känner oss lite partiska idag) är vår mest bootylicious rödlockiga ärkevapendragerska Julia Lindholm extremt nominerad. Hon är Stockholms Skönaste v46 för att hon gör alla våra kvällar snyggare, glittrigare och mer sexiga med sina monsterplatåbeklädda gogopromenader utmed stockholms bardiskar. Och högtalare. Och fönsterbrädor. Och DJ-bås. Och hon gör det med Stockholms skönaste superswag.