Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

VECKANS SKÖNASTE STOCKHOLMARE: MICHEL DIDA

- 21/11/2012, 12:46 -

Varje vecka utser Tête-à-têtes redaktion Veckans Skönaste Stockholmare. Helt subjektivt, helt orättvist men helt rätt. Varje veckas nomineras tre. En vinner. Varför? För att bara en kan vara veckans skönASTE. En gång i månaden utser vi dessutom en Månadens Skönaste Stockholmare från månadens fyra veckovinnare. Fatta fettatt bli MÅNADENS skönaste?

Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

1. Michel Dida
Han är överallt. På riktigt. Varje fest vi kommer till känns det som att han står bakom spelarna. Vi funderar över ifall han har en skara tvillingbröder ingen vet om. (?) I så fall verkar alla vara födda med samma sköna swag för de hälsar alltid på en med ett charmigt leende och någon form av liten booty shake. Han är Stockholms skönaste vecka 47 av en rad anledningar. Men vi ska fatta oss korta och sammanfatta det med gången han spelade på Story och ställde av sin drink på jogwheelet, märker att det blir helt tyst i lokalen, tittar konfunderat ner på mixern, ser drinken, lyfter frågande på den och allt faller plötsligt på plats. Resten av kvällen scratchar han sen enbart med hjälp av drinken, hela tiden med uppsynen av en pilimarisk busråtta. Poäng.


2. Thomas Flinn
Om det finns någonting som direktkvalificerar en till en nominering i den här tävlingen är det en klockrent brittisk dialekt (så börja jobba på en nu). Och Tom är lite som posterboyen för brittisk dialekt. Han glider framåt småtimmarna runt på Stockholms bakgator (Berns/Spy Bar) och medan alla andra börjar sluddra/dreggla/krypa har Tom alltid en utstrålining som nästan bara kan beskrivas med ordet Street-Posh. Kanske för att han är Britt. Oavsätt känner vi att det gör honom extremt skön. Detta är motivationen till att han är Stockholms skönaste vecka 47. Fast också det faktum att vi tycker att det är kul att han kallar Salvan för Salva (säg det på brittiska). Som kräm. Haha.

GOOGLE TRANSLATION (Tom, you're welcome)

If there's anything that direktkvalificerar one for a nomination in this race, it is a clockwork British dialect (so start working on one now). And Tom is a bit like posterboyen for British dialect. He slides forward wee hours around the back streets of Stockholm (Berns / Spy Bar) and while everyone else starts to slur / drool / crawl Tom has always utstrålining almost only be described with the word Street Posh. Maybe because he is British. Regardless, we feel that it makes him extremely comfortable. This is the motivation that he is Stockholm's most beautiful week 47. Though also the fact that we think it's great that he calls ointment for Salvation (say it in the UK). As cream. Haha.


3. Eija Skarsgård

Förutom att vara långbent nattlig härskarinna på Vardagsrummet är Eija även regerande Katt Nummer 1 i Stockholm. Med klös, riv,jam, slick, morr och andra mörkerpåkallade rovdjursaktiviteter får hon oss att spinna vid varjesammandrabbning, oavsett om hon (och eh, vi) ålar i brygga hängandes iknävecken från från nån bardisk eller om hon står och minglar sofistikeratiklädd nån sexig kreation till trasa. För med Eija har man NEVER EVER tråkigt.Mycket för det där med mingla oftast är ytterligare en sak hon lyckas vändatill ett blött rave där alla svettas av sig kläderna. Och är man lika snygg somEija klär man faktiskt i allt. Även svett.