Veckans Skönaste Bartender: David Dahlgren

undefined
1 av 3

undefined

undefined
2 av 3

undefined

undefined
3 av 3

undefined

Det har ingenting med mixologi att göra. Knappt ens sanningen. En gång i veckan utnämner Tête-à-tête Veckans Skönaste Bartender. Kalla det fan fiction. Denna vecka skriver Zeke om David Dahlgren på Riche Lilla Baren.

Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Jag måste inleda med att bekänna en sak;

Jag hatar David Dahlgren. Eller, jag hatar att David finns.

Medan vi andra kämpar för att hålla swaget uppe, medan vijobbar hårt för att uppfattas som mystiska och exotiska och spännande och alltdet där så har David den där naturliga Johnny Depp-faktorn. En ung Johnny Depp.

Så ja, jag hatar att David finns. Men proffs som jag ärså biter jag ihop och skriver om hur han är Veckans Skönaste Bartender för atthan faktiskt är värd det.

Trots sin ringa ålder (cirka tolv år) så för han sig med gracebakom baren på en av stadens absoluta barinstitutioner, Lilla BarenRiche.Där bakom baren blandar och ger han lika delar fuktiga blickar till fnittrandedamer, lika delar snabbhällda bärs med lika delar välblandade drinkar, likadelar fokus med lika delar perfektion.

Perfektion är en faktor som återkommer när det gäller alltDavid företar sig. Han producerar egen musik med savant talang och har du någongång sett honom bakom skivspelarna så ser du megafokus personifierat.

Så summerat; snygg, trevlig, begåvad och rolig. Herregud vadjag hatar att David finns.

Men bara för idag håller jag upp händerna för Vasastansstolthet David Dahlgren och föreslår att du gör detsamma.