VECKANS SKÖNASTE STOCKHOLMARE - VIKTOR TELL

Varje vecka utser Tête-à-têtes redaktion Veckans Skönaste Stockholmare. Helt subjektivt, helt orättvist men helt rätt. Varje veckas nomineras tre. En vinner. Varför? För att bara en kan vara veckans skönASTE. En gång i månaden utser vi dessutom en Månadens Skönaste Stockholmare från månadens fyra veckovinnare. Fatta fett att bli MÅNADENS skönaste?


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
OM VECKANS SKÖNASTE STOCKHOLMARE

Förutom äran att bli den skönaste stockholmaren så vinner veckoskönings-etta en flaska 70cl Crystal Head premiumvodka (värde 499:-) och månadensvinnarna får magnummonstret på 175cl (värde 1595:-).

In och lajka skiten ur Crystal Head Vodka på fejjan så slipper du missa bilder, fester och annat spex.

VIKTOR TELL

Kreativt yrväder bakom kulfenomenet Happy Socks. Troligtvis smittar dom där glada strumporna Viktor Tell med sin glädje (eller tvärtom?), för han går runt och sprider lycka på heltid i Stockholm också efter midnatt. Senast på förra veckans Happy Socks-fest då han med framgång mixade in 'Jag vill ha blommig falukorv till lunch' i sitt happy-set. Haha. Vad gör en mer glad? Inget tror vi. Han hamnar därför högst på prispallen i denna veckas skönhetstävling. Med motiveringen fullkomligt galen glädjespridare. Och vild man hår.



ANDREAS FYRLUND (JONAS ALEMAN)

Vi har, i symbios med många fler, varit smått förvirrade sen första mötet med denna man i början av sommaren angående hans riktiga identitet. Dels var han kille-man-ser-ute-hela-tiden. Dels var han Zekes Ladbrokes-kund. Dels producerade han sköna beats bakom Kåkens skivspelare som Santanas. Dels stod han i dörren till Riche? Nu visade sig, efter viss effort för uppklarning på vår part, inte alla dessa personas vara Andreas Fyrlund (även om vi fortfarande inte är helt klara med vilka). Han visade sig ha en oäkta tvilling(iallafall med spritglasögon på)bror Jonas Aleman. Eftersom vi förväxlat dem som samma person hela sommaren har han därför samlat dubbelt med skönhetspoäng. Vi tycker därför att han är ofantligt skön.


JOHAN MAGNUSSON

Vi minns inte riktigt första gången vi träffade denne Johan Magnusson, kan det ha varit i källaren på Berns?, men sen dess har vi setts överallt och varit bästa vänner. Varför? För att Johan Magnusson är överallt. Och han är jättelätt att vara bästis med. Och så är han ju fashion. Men om vi ska välja en supergrej som motiverar honom till Stockholms skönaste vecka 47 är det att han är en av få som fortfarande använder Facebooks incheckningsfunktion. Och han checkar alltid in med myskommentarer som anknyter till fika. Genialiskt tycker vi. Alla vet vart man håller hus men man slipper de diskuterbart sköna kommentarerna angående ens festvanor, "du är ju ute hela tiden". Ute? Johan fikar. Även om det är på Berns kl 04 en fredag. Också gör incheckningarna oss sugna på muffins.



/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nyheter24 recenserar: Så snuskig är Margaux Dietz erotiska roman "Alexas värld"

24 Okt 2021, 17:15

Dirty Brunch @ Farang 29/6

3 Jul 2013, 11:40

têtê-à-têtê går på herrkväll 18/4

7 Maj 2013, 13:50
Brothers bjöd in till trevlig kväll och starka drycker. Såhär gick det!

Negrita, integritet och reklam

15 Apr 2013, 09:08
Zeke säljer sig för en flaska sprit och tycker att det är värt det.

Tête-à-Tête med Lissi Dancefloor Disaster

14 Mar 2013, 12:14
Lissi Dancefloor Disaster är electropop-bandet som gillar katter, pop och tv-spel. Live är de som en neonflod på joltcola och de sprider klös och galenskap vart de än tar vägen. På lördag välsignar de klubben OFF THE RECORD på Ljunggren med ett live-gig och Y+M träffade Lissi för att prata lite om kvällen, debutsläppet på Goldenbest och såklart....katter.

Tjejen Hela Dan 2012

7 Mar 2013, 13:51
Förra veckan släppte vi bomben och listade Stockholms tio-i-topp Killen Hela dagen 2012 och de som bubblar. Nu har turen har kommit till Stockholm tjejer när Tête-à-tête rankar 2012 års giganter.