Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

VECKANS SKÖNASTE STOCKHOLMARE - VIKTOR TELL

Varje vecka utser Tête-à-têtes redaktion Veckans Skönaste Stockholmare. Helt subjektivt, helt orättvist men helt rätt. Varje veckas nomineras tre. En vinner. Varför? För att bara en kan vara veckans skönASTE. En gång i månaden utser vi dessutom en Månadens Skönaste Stockholmare från månadens fyra veckovinnare. Fatta fett att bli MÅNADENS skönaste?

Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

VIKTOR TELL

Kreativt yrväder bakom kulfenomenet Happy Socks. Troligtvis smittar dom där glada strumporna Viktor Tell med sin glädje (eller tvärtom?), för han går runt och sprider lycka på heltid i Stockholm också efter midnatt. Senast på förra veckans Happy Socks-fest då han med framgång mixade in 'Jag vill ha blommig falukorv till lunch' i sitt happy-set. Haha. Vad gör en mer glad? Inget tror vi. Han hamnar därför högst på prispallen i denna veckas skönhetstävling. Med motiveringen fullkomligt galen glädjespridare. Och vild man hår.ANDREAS FYRLUND (JONAS ALEMAN)

Vi har, i symbios med många fler, varit smått förvirrade sen första mötet med denna man i början av sommaren angående hans riktiga identitet. Dels var han kille-man-ser-ute-hela-tiden. Dels var han Zekes Ladbrokes-kund. Dels producerade han sköna beats bakom Kåkens skivspelare som Santanas. Dels stod han i dörren till Riche? Nu visade sig, efter viss effort för uppklarning på vår part, inte alla dessa personas vara Andreas Fyrlund (även om vi fortfarande inte är helt klara med vilka). Han visade sig ha en oäkta tvilling(iallafall med spritglasögon på)bror Jonas Aleman. Eftersom vi förväxlat dem som samma person hela sommaren har han därför samlat dubbelt med skönhetspoäng. Vi tycker därför att han är ofantligt skön.


JOHAN MAGNUSSON

Vi minns inte riktigt första gången vi träffade denne Johan Magnusson, kan det ha varit i källaren på Berns?, men sen dess har vi setts överallt och varit bästa vänner. Varför? För att Johan Magnusson är överallt. Och han är jättelätt att vara bästis med. Och så är han ju fashion. Men om vi ska välja en supergrej som motiverar honom till Stockholms skönaste vecka 47 är det att han är en av få som fortfarande använder Facebooks incheckningsfunktion. Och han checkar alltid in med myskommentarer som anknyter till fika. Genialiskt tycker vi. Alla vet vart man håller hus men man slipper de diskuterbart sköna kommentarerna angående ens festvanor, "du är ju ute hela tiden". Ute? Johan fikar. Även om det är på Berns kl 04 en fredag. Också gör incheckningarna oss sugna på muffins.