Lördag 19 Jun
Stockholm

VECKANS SKÖNASTE STOCKHOLMARE - ÅKE JERLING

Varje vecka utser Tête-à-têtes redaktion Veckans Skönaste Stockholmare. Helt subjektivt, helt orättvist men helt rätt. Varje veckas nomineras tre. En vinner. Varför? För att bara en kan vara veckans skönASTE. En gång i månaden utser vi dessutom en Månadens Skönaste Stockholmare från månadens fyra veckovinnare. Fatta fett att bli MÅNADENS skönaste?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Läs mer
OM VECKANS SKÖNASTE STOCKHOLMARE

Förutom äran att bli den skönaste stockholmaren så vinner veckoskönings-etta en flaska 70cl Crystal Head premiumvodka (värde 499:-) och månadensvinnarna får magnummonstret på 175cl (värde 1595:-).

In och lajka skiten ur Crystal Head Vodka på fejjan så slipper du missa bilder, fester och annat spex.

1. ÅKE JERLING

I somras trollade Åke i team med Gago Cuk fram högvis medmonsterstök på F12-terassen varenda tisdag värd att minnas, i sån omfattningatt allas festsug fortfarande var helt orgasmiskt vid stängning av stan. Föratt avhjälpa detta fixade de, equippade med vodkaBOXAR och killerhögtalare,alltid episka dyngblöta efterfester på ett wannabe-stängt Kampementsbadet.Tacksamt rave-simmade vi alla andra runt i snuskiga konstellationer och njöt avintiativet. Denna vecka sprang vi på Åke igen, både fredag och lördag iklädd främstglitter och diamanter överallt på hela kroppen (citat: sov med dem) och blevlikvärdigt förtjusta. Vi känner att det är extremt uppenbart att alla som körbortamatch i glitter och riskerar livet&lagen för Stockholms tisdagsalkisarsright to party olagligtish i plaskdamm-vuxenformat förtjänar alla utmärkelseroch vodkaflaskor det står i vår makt att ge ut. Frågor på det? Tänkte väl not.

2. MIKE HENRIQUEZ

Om man slår upp SKÖN i valfri ordbok hittar man en sktistorbild av Mike Henriqez. Osäker på hans ”riktiga” livssyssla känner vi ossövertygade om att borde vara att endast glida runt och le tigerleenden ochsvänga på världens största dreadlockade kalufs genom olika neonmoln. Typ dettasamt ha en basröst som får varje fjunskäggig hipstersnorvalp att drömma våtadrömmar om att en dag bli En Riktig Man. Ingen undgår att märka denna jätte (speciellt inte om man försöker möta honom i en shotduell-) men det ärframförallt pga hans järntunga charm som han utmärker sig. Tack Mike för att dulurar som en festlig krokodil i natten!

3. ANDREAS MENDEZ

Med stockholms saftigaste urringning (om tröja ens skullevara aktuellt) bartendrar Andreas skiten ur alla arma flick- och pojkhjärtannätterna igenom i Berns dunklar vrår. Medan Rihanna för oss andra är nån formav artist ser Andreas henne mer som en praktikant, när han måste överse hennestappra försök till bartendrande i hans bar nu senast ( ”TEQUIIILLAAAA!?”) Engång kände vi att vi ville visa vår uppskattning för Andreas lite extra ochlänsade mindre coola ställen på alla deras citroner. Väl framme i dåvarandeGlory Hole bytte vi självklart in dem mot strippshow och tequila. Bytt är bytt kommer aldrigigen!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Dirty Brunch @ Farang 29/6

Publicerades: 19 Jul 2013, 11:40

têtê-à-têtê går på herrkväll 18/4

Publicerades: 19 Maj 2013, 13:50

Negrita, integritet och reklam

Publicerades: 19 Apr 2013, 09:08

Tête-à-Tête med Lissi Dancefloor Disaster

Publicerades: 19 Mar 2013, 12:14

Tjejen Hela Dan 2012

Publicerades: 19 Mar 2013, 13:51

That Fucking Party är tillbaka!

Publicerades: 19 Feb 2013, 14:09