Lördag 1 Okt
Stockholm

VECKANS SKÖNASTE STOCKHOLMARE: ANDREAS LEANDER

Varje vecka utser Tête-à-têtes redaktion Veckans Skönaste Stockholmare. Helt subjektivt, helt orättvist men helt rätt. Varje veckas nomineras tre. En vinner. Varför? För att bara en kan vara veckans skönASTE. En gång i månaden utser vi dessutom en Månadens Skönaste Stockholmare från månadens fyra veckovinnare. Fatta fett att bli MÅNADENS skönaste?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
VECKANS SKÖNASTE STOCKHOLMARE

Förutom äran att bli den skönaste stockholmaren så vinner veckoskönings-etta en flaska 70cl Crystal Head premiumvodka (värde 499:-) och månadensvinnarna får magnummonstret på 175cl (värde 1595:-).

In och lajka skiten ur Crystal Head Vodka på fejjan så slipper du missa bilder, fester och annat spex.

1. ANDREAS LEANDER

Här har vi en rövare av hög rang. Ganska många fingrar med i allt som har med F12/SHH att göra. Och sprider alltid rolighet i Nattstockholm. Toppmotivering för skönhet är de (god)nattlivs-sagor klass censur denna person verkar vara en evig källa till. Önskar vi kunde återberätta. Men.går.inte. För får inte berätta hemlisar på internet. Men slänger in ett par temaord i stil med tekopp, WOW, videokamera, Barcelona, ormgrop etc. så får ni själva låta fantasin sväva. Vart landar ni? Nog inte ens någonstans i ballparken av galenskaper Andreas Leander erfarit. Men vi släpper det. Vi får slänga in ytterligare motivationsunderlag för denna seger: han letar sånt här på fritiden:

Bra räddat av oss. Tur att vi inte källgranskas.2. LINA LUNDEMO

Lina är en sån där skitkool tjej som bara helt effortlessly glider runt och är häftig. Hon har varit i exil ett tag men det känns som det bara gjort så mycket mer för våra Lina-cravings. Hon spelar överallt, är överallt och tar med den där sköna auran hon går och bär på precis överallt. Hon är också en sån där vass businesskvinna som vi gillar och gör strategiska business-beslut genom att utfodra oss med champagne och såna där skitsnygga solglasögon från A-styl , som vi också gillar. Full pott. Plus så är hon ju också jättehet.


3. ANNA KORSGREN

En rolig sak med Anna är att hon har flera olika modes. Tex frenetisk fitnessguru-anna, eller biznizkvinna-anna med pondusbriller och typ, uppsatt hår. Eller gosig hemmamystjej-anna. Men det vi gillar mest är när hon går totalt BANANAS och släpper fram den annars undertryckta Party-anna. Party-anna är den som är 100% med på noterna när vi under manliga modeveckan i Paris för nåt år sen står i rosa frackhattar på YSL:s efterfest och bestämmer oss för att skita i vår tidiga morgonflight för att istället åka till Finland med ett coolt rockband, vars officiella fotograf vi lärt känna på Diorfesten några timmar tidigare. Detta känns som en extremt bra ide ända tills det plötsligt är alldeles för sent att hinna hem, då Anna ångrar sig och vi kastar oss i ilfart mot hotell/flygplats. Alla förutom Annas pass, som fortf "ligger på nåt bord" hos Mr YSL. En annan grej Party-anna glatt sysslar med är death by hästsvans. Instruktion: 1: Stå på fullproppat dansgolv. 2. Ha aslångt hår i piskform. 3: Helikoptervera huvudet runt tills alla andra blivit blinda/gått hem. 4. Fritt fram, dansa! (Annor, vi gillar dig! X)


Y+M
Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Nyheter24 recenserar: Så snuskig är Margaux Dietz erotiska roman "Alexas värld"

Publicerades: 24 Okt 2021, 17:15

Dirty Brunch @ Farang 29/6

Publicerades: 3 Jul 2013, 11:40

têtê-à-têtê går på herrkväll 18/4

Publicerades: 7 Maj 2013, 13:50

Negrita, integritet och reklam

Publicerades: 15 Apr 2013, 09:08

Tête-à-Tête med Lissi Dancefloor Disaster

Publicerades: 14 Mar 2013, 12:14

Tjejen Hela Dan 2012

Publicerades: 7 Mar 2013, 13:51

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.